Valborg

Hoppas ni har haft en bra dag hittills. Vi slutade redan vid halv 12 idag. Då gick jag och min låtsassyster in till stan ett tag. Jag köpte en keps till dansuppvisningen, et långt rosa linne och den superfina hjärtväskan från H&M. Det fanns bara en kvar så jag passade på innan den rtog slutl. Nej, nu ska jag iväg till gympan. Vi ses. Kram :)

Ni är bäst mina läsare

Var bara tvungen att berätta det. Ni är verkligen urgulliga. Tack för alla söta kommentarer, det värmer verkligen!

Dans dans

Kom precis hem från dansen. Herregud vad jobbigt det var, men självklart hur kul som helst. Jag går verkligen i världens härligaste dansgrupp. Alla är kompisar och har riktigt roligt tillsammans. Ni är bäst tjejer.

Dagen har väl varit ganska bra för övrigt. Förrutom att jag glömde mina danskläder i skolan så jag fick cykla tillbaka och hämta dom igen. Klantigt Emma, som vanligt alltså. Jag har en tendens att vara riktigt klantig av mig, haha.

Nej, nu ska jag ta en snabb dusch och sedan bänka mig framför Ugly Betty och sedan favoriten Desperate Houswifes. Tisdagar är allt bra dom.

Mer från Topshop

image443

Annars var ju den här riktigt söt. Passar också till skolavlslutningen. Men beställningen var det ja, någon som har beställt från Topshop? :)

Beställa från Topshop?

image441

Den här klänningen hade varit fin att ha på skolavslutningen. Den är ju helt vanlig och så, men väldigt fin. Det går ju att matcha till så mycket och det är ju ändå vitt man ska ha på skolavslutningen  på något sätt. Den kommer från Topshop och kostar £28. Om jag har räknat rätt blir priset med frakt och så runt 400 kr vilket är bra. Men sen är det ju det här med att beställa... Känns lite osäkert att skicka ifrån ett ställe som inte är från Sverige. Men Topshop är väl bra på sånt. Eller?
Någon som har beställt från Topshop? :)


Vippigt värre

image436  image437

image438  image440

Ja gillar't
Vippigt och sött från Asos. Dom har mycket söta kjolar nu.

Chloé

image434image435

Vad säger ni om den här clutchen från Chloé? Jag vet inte, det klänns inte så Emma så jag måste nog dissa den.

Måndag

Dagen har varit helt okej, förutom att en lärare sa till mig att hon tyckte att min klänning var för kort för att ha i skolan.. Kändes ju lite sådär eftersom jag själv tycker den är jättefin. Men men, skit i henne! Hon vet ändå inget om mode haha.

Nu ska jag ta och äta en macka. Blev geggagratäng i skolan så jag åt inte så mycket.
Puss!


Dagens

image433

Fodral, Gina Tricot
Kjol, sytt själv

Det här har jag på mig idag. Synd att kjolen är så kort bara, men med ett svart fodral går det ganska bra. Mamma klagar dock på att den är för kort. Men det säger hon ju om alla mina kläder så, haha. Måste nog dock byta om innan jag åker till dansuppvisningen. Det blir nog lite kallt att cykla i det här!

Loose control

image429

   

Bjuder på lite bilder jag tagit idag. Blev på riktigt fotohumör och tog säkert närmare 100 bilder. Tyvärr blev ju inte alla lika bra, men det får man räkna med.

Oväntat från Lindsay

image426

image428

image427

Ganska oväntat men snyggt


Min skjorta

image422

 

Jaha, så här blev den efter jag gjort om den. Blev lite kortare ärmar och smalare i midjan. Jag blev rätt nöjd.

Pretty skirt

image421

Den är kjolen är helt min smak. Volanger och blommig. Det är grejer det. Den kommer från Asos.

Sy

image420

Nej, nu ska jag sätta mig ner och sy ett tag. Ska göra om en gammal secondhand skjorta tänkte jag. Kanske blir den lik den på bilden, jag får se vad det blir. Puss på er!

Present

image419

Fick en mascara av min söta mamma som inte gillade den. Perfekt eftersom min mascara nästan är slut. Hon är allt för snäll min mamma.


Monki

image418

Jag har blivit riktigt såld på puderrosa. Det här fån Monki skulle gärna få bosätta sig i min garderob. Förresten skulle nog hela Monki kunna göra det. Dom har ju då fina kläder.

God morgon

Det är inte ofta ni hör från mig så här tidigt. En helt valig söndag hade jag sovit gott just nu, men idag vaknade jag redan vid kvart i 8.

Idag ska jag sy, plugga och mest ta det lugnt. I kväll ska jag och Belinda gå på Elins dansuppvisning. Ska bli riktigt roligt!

Hoppas ni får en bra dag. Puss!

Blommigt blommigt

image416

Blommigt. Är ni förvånade? Nej, jag trodde väl inte det. Om inte den här väskan hade varit så plastig hade jag slagit till direkt. Du hittar den på Gina för 149 kr om jag inte har fel.

Pappas dag

Idag är det min pappas dag. Han fyller nämligen 44 år idag. Vi började med att gå in och sjunga för honom imorse. Om ungefär 15 minuter kommer mina låtsaskusiner hit och då ska vi äta kladdkaka och jordgubbar. Mums!

Hoppas ni får en jättebra dag gullungar. Puss!

Volanger

image415

Små söta linnen kan man aldrig få för många av. Jag gillar de här från H&M. Det är något med volanger som gör mig tokig. Det är ju så gulligt. Jag vill ha det blå.

Halsband

image414

Jag gillar det här halsbandet från H&M. Lagom stort och fint mönster har det. Jag ska nog ta och köpa mig det till sommaren. Blir snyggt till solbrännan!


Fredag

Då var det äntligen helg igen. Riktigt skönt det! Jag och Elin var på stan idag :) Jag hittade ett vitt linne, en vit oversize tischa och ett par bruna Raybans. Glass blev det också. Mangosorbet och cookieglass. Riktigt gott!

Har fått frågan om jag kan visa bilder på det jag köpt den här veckan. Självklart ska jag göra det men det blir inte för än jag kommer till mamma. Jag lovar att jag ska fixa det.

Kram!

Rosa dator

image413

Var som sagt hos min låtsasmormor som fyller år i dag. Det var riktigt mysigt och vi blev bjudna på världens godaste kycklingsallad och marängswiss till efterätt. Mätt som jag var hoppade jag över efterätten. Ångrar mig dock lite nu, det hade ju faktiskt varit väldigt gott...

Nu ska jag ta och plugga ett tag. Tänkte ägna resten av kvällen åt att skriva en biografi om Claude Monet. Känns inte så lockande, men hade jag haft den här underbara och ROSA laptopen från LG hade det nog gått mycket mycket lättare. Födelsedagspresent maybe? Jag fyller ju faktiskt om mindre än två månader :)


Filippa

image412

Filippa är en söt tjej hon. Söta kläder har hon också. Som den här klänningen, den är ju bara för fin.

Klantig var ordet

Jag är ju för klantig alltså. Jag skyndar mig som bara den för att hinna i tid till dansen och när jag väl kommer dit inser jag att jag har tagit fel på tiden. Den börjar 17.30 och inte 16.30 som jag tänkte. Så det var bara att glatt cykla hem igen. Tur att jag bor så nära!

Torsdag

Angående mitt förra inlägg, jag lever igen. Nog har jag lite träningsvärk men så blir det ju ibland. Idag har jag varit duktig i skolan. Jag lämnade in matten och redovisade både trummor och gitarr på musiken. Nu ska jag byta om och cykla till dansen. Efter det åker jag snabbt hem och byter om igen och sedan bär det av till min låtsasmormor som fyller 65 år idag. Grattis till henne! Vi ses ikväll!

DÖD

Just nu känner jag mig nästan död. Jag har ont i varenda liten kroppsdel och är jättejättetrött. Har precis varit på cheerleadingen och vi körde minst sagt hårt idag. Nu ska jag ta en dusch och sedan blir det Top Model för min del. Om jag inte hunnit somna innan dess. Kram!

Skolavslutning

image410

Hittade den här jättesöta klänningen på Ellos och tänkte att jag skulle kunna ha den på skolavslutningen. Självklart har jag den turen så den inte finns i min storlek. Känns sådär typiskt mig! Ni som har storlek 40 och uppåt kan skratta er lyckliga.

Nu är det cheertime! Vi ses ikväll sötnosar.
Puss!

Prinsessor

image409

Nästan alla tjejer drömde nog om att vara prinsessa när de var små. Det gjorde iallafall jag. De här tjejerna är något av det sötaste jag sett! Bilden hittade jag på google.

Sunshine

Idag skiner solen så där härligt skönt. Jag har faktiskt suttit ute och jobbat ett tag med Elin i bara t-shirt. Ingen jacka, ingen kofta och jag frös inte ens. Det är vårtecken det! 

På lunchen gick jag och Elin ner till stan och kollade lite. Jag hittade en söt rutig kjol på 2hand som jag hade tänkt att använda som klänning men tyvärr var den för liten. Provade de vita tygskorna jag bloggade om igår men jag hann inte köpa dom eftersom lunchrasten tog slut och vi var tvungna att springa tillbaka till skolan. Får köpa dom på fredag när jag och Elin ska gå på stan igen. Äta glass ska vi också göra! Jag längtar!

Puss på er!


Ugly betty

Nej, nu ska jag hoppa upp i soffan och kolla på Ugly Betty.
Puss!

Vita tygskor

image408

Jag är trött. Trött på att de vita tygskorna äntligen ska komma in på vårat H&M här i Nyköping. Jag vill verkligen ha ett par vita tygskor. Nu har jag hittat dom. Dom finns på wedins barnavdelning. Jag brukar ha storlek 37 så när jag såg att de bara gick upp till 36 blev jag lite besviken men tänkte att dom kan ju faktiskt passa om jag har lite tur. När jag tar på mig dom är dom hur stora som helst. Så jag fick prova ett par 35! De passade bra så jag ska ta och köpa dom någon gång. Men 35, det kändes lite konstigt eftersom jag inte har kunnat ha det på typ 2-3 år! Men, så är det ju ibland.

Tisdag

Jag tycker verkligen det känns som måndag idag. Det kanske beror på att vi var lediga igår. Idag var det iallafall skola igen, lite tråkigt men så är det. Efter skolan gick jag och syster på stan och köpte födelsedagspresent till papi som fyller på lördag. Efter det kastade jag i mig en macka och gick raka vägen till dansen. Det var riktigt kul som vanligt. Har förresten glömt att berätta vad vi ska ha på oss på uppvisningen som är om ungefär 1 1/2 vecka. Vi ska ha svarta leggings, svart långärmad tröja med ena ärmen avklippt/uppvikt, en röd/grårutig knästrumpa, en svart/militärgrön keps och en svart fingervante. Lite konstigt om du frågar mig! Och lite onödigt att köpa massa kläder som man aldrig kommer använda. men men, det finns inte så mycket att göra åt det...


Topshop

image407

Sött och blommigt från Topshop. Jag skulle inte ha något emot att ha den här klänningen! Speciellt inte nu när solen börjar titta fram igen. Jag älskar det!

Ledig

Idag är jag ledig. Det var riktigt skönt när jag vaknade imorse (okej, typ kvart över elva) och veta att man inte behövde gå till skolan. Idag är det underbart väder så mycket av dagen kommer nog spenderas ute. Ska ta min sykel och åka in till stan ett tag efter lunch tror jag. Jag behöver ett par svarta strumpbyxor eller leggings och kanske något fint tyg också. Det är ju aldrig fel. Sedan blir det lite plugg också. Har lite som ska inlämnas imorgon som jag inte är klar med. Hoppas ni får en bra dag!

Puss!

Gamleby

image405

De här tre sakerna sydde jag när vi var i Gamleby. Det blev två kjolar, en röd och en beige, båda korta och lite vippiga, och en vit tröja med rosa detaljer, lite addidas insiprerad sådär.

Blåvit

image404

Jag gillar rutigt. Det känns så där härligt flickigt och fint. Den här klänningen från Forever 21 är ju för söt. Kan användas med en vit tshirt under eller bara som den är. Tyvärr blir det nog inte av att skicka hem den eftersom jag inte gillar fraktkostnaderna. Istället hade jag tänk att gå och köpa ett rutigt tyg och så mig en egen! Det kan ju inte vara svårt. På tal om att sy, jag ska visa er lite grejer jag sydde i Gamleby också. Det får jag inte glömma!

Min helg

Hann inte skriva någonting igår för jag hade fullt upp. På morgonen var det konfa och efter det gick jag och min låtsassyster på stan. Jag fick med mig en oversize tischa från Gina, ett armband från Deluxa, lite likt det här från Betties Galleria fast smalare och vitt, och lite tofsar.

Idag har jag haft konfa igen, gått en promenad med en kompis och snart ska jag upp till Anna och plugga svenska. Vi hade helt glömt bort att vi har debattredovisning på fredag som vi inte ens har börjat på. Inte bra inte bra!

Puss!


Stockholm shopping

Lovade er ju att visa vad jag köpte i Stockholm förra helgen. Hade inte så mycket pengar men lite saker blev det iallafall!

image400

Tunika, Bik bok 99 kr

image401

Tunika, H&M 79 kr

image402

Kjol, Indiska 99 kr (Har sytt upp den ca 20 cm)

image403

Duschtvål, H&M 19.50 och hudkräm, H&M 24.50

Hårspännen

image399

Otroligt söta hårspännen från Urban Outfitters

FLOPP

image398

Mary-Kate är en av de celebs som enligt mig har snyggast stil. Här har hon dock inte riktigt lyckats. Men som sagt, alla kan ju inte lyckas jämt. Inte ens Mary-Kate Olsen!

Hemma igen

Nu är jag hemma igen från Gamleby. Det har varit en toppenvecka men samtidigt är det skönt att vara hemma igen. Det blir ju rätt intensivt när man har folk runt omkring sig hela tidewn och dessutom inte sover så mycket. Veckan har varit väldigt händelserik, som vanligt i Gamleby. Det har varit allt från kärleksbekymmer och konstiga telefonsamtal till vackra kjolar och töntigt disco för att sammanfatta veckan lite kort. Men kul har vi haft iallafall!


Hemma!

Hej på er sötbarn. Jag har haft en superbra helg i Stockholm. Shoppat en del har jag också gjort. Nu ska jag fortsätta packa. Vi ska till Gamleby imorgon med skolan. Ska bli roligt roligt. Jag kommer hem igen på fredag. Får se om jag hinner skriva något mer inlägg idag annars säger jag hejdå. Hejdå! Hoppas ni har världens bästa vecka nu.

Kram kram <3

Stockholm

image394
Lite av det jag ska kolla på i Stockholm


Det är inte ofta jag är vaken redan vid 7 på helgen. Men vad gör man inte för att få åka till Stockholm? Idag ska vi kolla lite i Globens köpcenter och på kvällen ska vi kolla på Footloose. Imorgon blir det shoppingshoppingshopping inne i stan. Jag är taggad till 1000 på att hitta den perfekta blommiga klänningen. Vi
får se hur det går med den saken.

Ha en underbar helg.
Vi ses på söndag!
Puss!

Attraktivt by Amanda

image391

Jag har blivit kär igen. Den här gången i Amandas underbara klänning. Den finns att köpa i hennes webshop.

Söt sminkväska

image390

Supergullig sminkväska för endast 39 kr. Köp den här.

Sweet tees

image389

Varför har jag inte storlek 122? De här t-shirtarna finns på H&Ms barnavdelning. Dom är ju för söta. Jag gillar den vita mest tror jag. Tänk den till en svart vippig kjol. Det skulle vara så snyggt. Men men, jag får fortsätta drömma för jag kommer aldrig i en 122 hur mycket jag än försöker!

Stella McCartney

image387

Den här bilden får mig att längta ännu mer till sommaren. Att springa barbent på en blomsteräng i en vit klänning. Det vore inte helt fel.

Jessica

image386

Jessica har fint hår. Så där lockigt och blont. Jag vill ha det!

Fredag

Fredag, underbara fredag. Idag är jag riktigt glad. Solen är tillbaka och jag fick MVG på min spanskaredovisning. Plus att jag ska till STockholm imorgon, att jag fick träffa Elin igen och att min syster bakar rabarberpaj som vi ska äta på altanen. Det kan inte bli mycket bättre.


God natt

Nej, nu ska jag ta och krypa ner i sängen och läsa ett tag. Det var riktigt länge sedan faktiskt. Det blir nog Mina hemligheter av Sophie Kinsella, ni vet hon som har skrivit shopaholicböckerna. Älskar dom! Vem gör inte det liksom?

Imorgon kommer Elin tillbaka från fjällen. Jag har saknat dej gumman! Och så är det bara en dag kvar tills jag åker till Stockholm. Jag måste göra en shoppinglista :) Får ta och visa er när den är klar.

Puss och sov så gott
<3

Cupcakes

image384

Åh, plötsligt blev jag otroligt sugen på att baka cupcakes. Kanske lite sent att göra det idag så det får nog bli imorgon om jag känner för det då. Gärna några rosa fluffiga saker med massor av glasyr liknande den på bilden. Yummy!


Madicken

image383

Tänk att man kan få så mycket inspiration av en Astrid Lindgren film! Mina låtsaskusiner var här tidigare idag och vi kollade på Madicken. Hennes kläder, åh! Söta klänningar, rosetter och svarta skor. Och håret! Jag som brukar platta mitt hår ska nog börja locka det lite mer. Det är fint det.

H&M

image382

H&M som vanligt då va. Billigt och snyggt. Jag vill ha en sån här tunika. Den blir din för endast 80 pix.

Torsdag

Idag har jag haft fullt upp. I skolan var det matteprov. Gick riktigt bra faktiskt! Kunde inte redovisa min spanska tyvärr. Jag och Sophiesatt och väntade i 80 minuter på spanskaläraren men han var upptagen. Kändes lite sådär. Efter skolan åkte jag in till stan ett tag. Jag lämnade in praolapparna till JC och kollade runt lite. Men ingen shopping blev det. Jag ska ju till Stockholm på lördag. Jag längtar!

Bedtime

Förlåt för den ganska dåliga uppdateringen idag men jag har haft fullt upp med cheerleadingen. Vi fick shorts idag, helsvarta och så står det cheerleader längst nere till vänster. I like them. Nu ska jag ta och läsa några bloggar och sedan är det strait to bed som gäller för mig. Vill vara pigg imorgon då jag har både spanska redovisning och matteprov.

Önska mig lycka till!
Puss!

Söta accesoarer

image381

Clutchen är ett riktigt kap. Den är snygg, lagom stor och billig. Kostar endast 98 kr på H&M. Finns i rött och svart. Skorna är snygga snygga snygga. Tyvärr finns de nästan inte i butik någonstans. Jag väntar och väntar men de kommer aldig in. De blir dina för 98 kr på H&M. Finns även i svart.Sjalen är snygg den också. Passar till det mesta. Kostar 79.50 kr, även den på H&M. Örhängena är ju för söta. De finns på Urban Outfitters och kostar £8.00.


Rosett

image380

Är den inte det här linnet supergulligt? Jag älskar rosetter! Jag skulle matcha med grå leggings, svarta ballerinaskor och någon färgglad accesoar. Det kostar 198 kr och finns på H&M.

Onsdag

Hej hej sötnosar!

Kom precis hem från idrotten. Vi hade luftgevärsskytte. Om man säger så, jag var inte precis bra på det. haha. I början var det lite obehagligt att sitta med ett gevär i handen men det gick bra efter ett tag. Dagen i övrigt har varit helt okej.

Nu ska jag ta och kolla lite på kläder och sedan måla naglarna. Det var hur länge sedan som helst. Det blir nog rosa. Som vanligt då, haha :)

Puss!

Skjorta

image379

Jag gillar den här skjortan från Monki. Den känns väldigt vårig och fin. Jag tror att min mammas kille har en liknande. Jag ska fråga om jag kan få låna den nästa gång vi kommer dit.

Blair


image378

Jag saknar Gossip Girl nu på tisdagar. Jag har läst att det kommer tillbaka snart. Jag längtar. Så länge kan vi ju kolla in bilder på snygga Blair!

Gymnasiemässa

Idag är det regn i luften. Kallt är det också. Jag som hade trott att våren var här, men jag hade nog fel. Jag hatar det svenska vädret. Varför kan det inte vara sommar året om?

Idag har jag varit på gymnasiemässa med skolan. Var väldigt intressant, men lite rörigt. Alla som var där typ högg tag i en och berättade om just deras skola, men lite klokare blev jag nog allt. Funderar på att gå samhäll men jag är inte riktigt säker. Kanske samhäll språk? Eller samhäll natur? Jag och Elin hade tänkt att gå Handel och Administration med inriktning på mode i Stockholm men det blir nog inte så. Då måste vi bo själva och allt sånt och vi vet inte om vi är redo att flytta hemifrån än. Usch, svårt är det. Men jag måste ju inte välja nu, jag har ju faktiskt inte börjat nian än så jag har ett tag på mig. Skönt är det för jag känner mig aningens förvirrad nu!

Blommigt från Luella

image377


Supersnygga blommiga klänningar från Luella. Ni vet ju vad jag tycker om blommig vid det här laget, mjauu. Det är ju så snyggt. Jag gillar bäst den till vänster. Den känns lite somrigare än den andra.

Puss!

image376

Jag tycker det här halsbandet är så gulligt! Det finns att köpa på Asos. Jag skulle gärna ha det här runt halsen i vår! Puss på det!


 


Engla

image373

Har du sett Engla 10 år fran Hedemora som försvunnit? Hon har långt mörk lockigt hår & är 150cm lång. Om du sett något ring polisen på 076-105272! Hjälp till att hitta Engla genom att skriv om henne på din blogg.

Olsen twins

image371

Jag vet att den här bilden är ganska uttjatad men jag älskar den. Raybans och rött läppstift, det är grejer det! Håret och skjortan är ju inte fel det heller!

Måndag

Måndag idag :) Har inte gjort något speciellt idag i skolan. Jobbade lite bild och form och lite svenska. Blev äntligen klar medmin svenska. Det gick faktiskt riktigt bra! Nu ska jag först äta en macka, det blev fiskpanetter och rutten potatis i skolan. MUMS! Efter det blir det lite bloggning och så och sen ska jag vara duktig och plugga lite.

Hoppas ni har haft en bra dag!
Puss!


Sommarklänning



image370

Jag såg precis den här supersöta sommarklänningen från Ellos i Englas blogg och blev kär. Tänk en varm sommardag, barfota och med en glass i handen. Hur snyggt som helst! Den kostar 199 kr, men med koden 178320 får du den för 99 kr istället.

Shorts i mängder

image368

Supersnygga shorts från Forever 21. Jag har för mig att det fanns ett par liknande de oranga imitten jag ville ha förra året på Gina Tricot. Tyvärr köpte jag dem inte, vilket jag ångrar. Färgen är ju så snygg. Tyvärr kommer jag inte kunna köpa de här heller. Forever 21 har ju så hög fraktkostnad. Shortsen är riktigt billiga, 65 kr styck. Synd vara att frakten är så pass dyr. Fast det är ganska bra för min lilla plånbok. Annars hade den nog varit tom vid det här laget!

Våga färg

image360

Jag vet, jag har sagt det förr. Men nu ska jag hålla det också. Jag ska satsa mer på färg nu i vår. Minst ett par, eller förresten, en hel hög färgglada strumpbyxor ska inhandlas snarast. Kanske ett par rösa, det var snyggt!

Bilden är lånad från lillasnigel.webblogg.se


Vårdröm

image359

Så här vill jag se ut i vår. Rosa, beige och blommigt, det är fint det! Allt kommer från Forever 21.

Kratta kratta

Idag är det underbart väder här! Solen skiner och jag skulle gissa på att det är ungefär 12 grader ute. Yes, våren är här för att stanna! Idag ska jag bara ta det lugnt, kanske sy lite på en klänning jag håller på med och så måste jag plugga lite också. Har mycket att göra i skolan!

Jag och min syster har precis varit ute och krattat i Anders enorma trädgård. Tjänade ihop 150 kr på två timmars krattning. Inte illa när man har dåligt med pengar. Stockholm nästa helg så det gäller att hålla i pengarna.

På tal om att hålla i pengarna, eller inte, var vi i Maxihuset och shoppade lite igår. Jag köpte ett par supersöta svarta ballerinaskor på H&M för halva priset. Har kollat på dom i flera månader nu så när dom var på rea kunde jag inte låta bli. Och svarta ballerinaskor är ju aldrig fel att ha. Jag köpte också ett par örhängen och ett supergulligt rosetthårspänne för 22.5 sammanlagt. Snacka om reashopping :) Jag kan visa bilder när jag kommer hem!

Thats pretty

image358

Riktigt snygg outfit! Fast jag hade nog bytt ut väskan mot en annan, kanske en rör eller något!

Lördag

Hej på er

Det får bli ett litent snabbt inlägg från mig nu. Jag håller på att göra mig i ordning för vi ska snart in till Norrköping och Maxihuset. Där ska vi köpa ett nytt singstar och kanske något mer. Igår var jag riktigt duktig. Det ändå jag köpte var försvarets hudsalva. Jag sparar mina pengar inför Stockholm nästa helg. Ska bli superkul. Hoppas ni har det bra.

Puss!

Äntligen fredag!

Fredagar är riktigt sköna dagar. Vi slutar tidigt och så är det ju början av helgen. Man kan äntligen gå hem och ta det lugnt och inte behöva oroa sig över allt skolarbete.

Var en sväng inne på stan med Elin nyss. Vi gick till JC för de skulle skriva på en lapp som vi fått från skolan. Jag och Elin ska nämnligen praoa där vecka 19. Ska bli kul. Smart som jag är glömde jag självklart plånboken hemma så jag var tvungen att springa upp till mammas jobb  och få busspengar. Självklart behöver man inte betala när jag väl kommer till bussen. Det har typ varit någon som har hotat en busschafför en bit utanför Nyköping och tagit kontanterna så man får inte betala med kontanter idag. Usch, sånt är hemskt.

Förresten har jag glömt att berätta en sak. Jag ska till Norrköping idag! Och sedan ska vi vidare till Rejmyre, en liten håla utanflr Norrköping, där min mammas kille bor och stanna där i helgen. Så det blir nog inte så mycket bloggning den här helgen. Hoppas ni klarar er ändå!

Puss!


Raybans

image357

Jag vill ha ett par RayBans. Jag vet att jag har sagt det många gånger nu, men det är ju så snyggt. Det finns snygga solisar på Glitter som nog ingen missat. De här var också fina. De kommer från Bik Bok och kostar 79 kr precis som dom från Glitter.

Torsdag

Hej på er!

Hoppas ni har haft det bra idag. För mig har det varit en helt okej dag. Har so seminarium om första och andra världskriget imorgon så jag måste verkligen plugga på hur mycket som helst nu ikväll. Jag kan inte ett skit, och då menar jag verkligen ingenting. Så vi får se hur det går imorgon. Men vi får hoppas på det bästa, right? 

Puss!

Blommig klänning

image356

Jag gillar Asos klänningar. Finns hur många söta och blommiga som helst. Som tex. den här. Den är ju så söt att man skulle kunna äta upp den. Eller inte riktigt, men ni fattar!

Onsdag

Hej hej sötnosar

Kom precis hem från idrotten. Eller precis och precis, jag kom hem för 40 minuter sedan. Vi hade badminton och pingis. Inte riktigt min grej, men ändå rätt kul.

Snart ska jag åka iväg till dansen. Hoppas ni har haft en bra dag!

Puss!

High fashion baby

image354

Jag slutar aldrig imponeras av Fashiontoast. Förlåt om jag är lite tjatig, men hon är typ universums snyggaste ju!

15 år!!

image353 

Visste ni att Taylor Momsen som spelar Jenny i Gossip Girl bara är 15 år? Lika gammal som mig alltså.  Jag trodde hon var minst 3-4 år äldre!

Back again

Hej på er!

Skönt att man äntligen kan blogga igen. Jag har saknat bloggen. Och er självklart <3

Har precis kommit hem från dansen. Det var hur jobbigt som helst men självklart superkul som vanligt. Vi hann klart med våran dans idag. Den blir nog riktigt bra när vi har övat ett tag till. Snart ska jag hoppa in i duschen. Efter det blir det nog lite mer bloggning eller kolla på So you think you can dance. Vi får se vad jag känner för då.

Puss!

RSS 2.0