Pryd mina fingrar



Det ska vara ringar, riktigt stora sådana. Jag gillar de här från H&M, speciellt den vita. Den ser sådär härligt söt och antik ut. Det värsta är att den inte finns på vårat H&M här i stan. Jag får ta och kolla efter den nästa helg när jag åker till Kalmar för att hälsa på kusinerna :)


Mammas dag



Idag fyller min mamma år, grattis till henne. Vi har firat henne med paket och en jättegod tårta som min syster gjort. Idag har jag haft cheerleading och bara varit hemma. Blivit brun har jag också, det gillar vi.

Världens snyggaste väska? Från Miu Miu kommer den!

Wanna make a dress!



Jag och Elin hade det otroligt mysigt på vallarna. Mycket skratt och flum som vanligt med dig älsklingen.
Har suttit och kollat runt på massor med bloggar och blivit galet sugen på att sy. Kanske ett sött linne som almah gjorde för länge sedan eller varför inte en supergullig monki lookalike som den andra klänningen. Vi får se var det blir. Puss!


Fredag

Hej på er. Min dag har varit helt okej, fast ganska seg. Hade verkligen ingen lust att plugga idag i skolan. Jag gick mest runt och gjorde ingenting.

Om 15 minuter ska jag hoppa på cykeln och möta upp Elin på vallarna. Där ska vi sola och fika. Ska bli hur mysigt som helst. Så vill jag spendera hela mitt sommarlov, på en stor gräsmatta med massor av sol och en fin vän.

Puss!


I want to walk in you all day





Kärlek till mina nya skor. För 249 kr blev de mina på Skopunkten.

Torsdag

Efter skolan idag åkte jag och Miranda till Gumsbacken för att kolla på skor. Jag fick med mig ett par söta med klackar och öppen tå från Skokanonen. Ska visa er snart. Annars har det inte hänt så mycket idag,jag har mest tagit det lugnt och gått i skolan. Hoppas ni har haft en bra dag. Puss!

ONSDAG

Min dag har varit ganska bra faktiskt. Är äntligen klar med de hemska ekvationerna i skolan så nu slipper jag hålla på med dom något mer. På idrotten hade vi friidrott, inte så kul så jag övade hjulningar och rondater istället. Mycket roligare om ni frågar mig :)

Nu försöker jag mixa ihop en låt till cheerleading SM-uttagningen vi har på onsdag. Om vi säger så är jag inte proffs på sånt här, haha.

Puss!


Im in love



Jag har gått och blivit kär i den här underbara väskan jag fått låna av min söta mormor. Jag skulle mer än gärna ha en egen, eller varför inte en i varje av regnbågens alla färger. Det vore inte helt fel!

She's so cute


Sigrid är snyggast. Om man ändå var så söt som hon!

Idag har varit en ganska tråkig dag. Har jobbat med matte hela dagen i skolan, ekvationer är verkligen inte något jag gillar. Efter skolan gick jag ett tag på stan med min kära låtssassyrster. Fick med mig tre fina pennor hem, inget mer. Nu i kväll har jag pluggat lite spanska och övat lite på rondater. Snart är det Gossip Girl och Desperate Hoiuswhifes time.
Tjing!

Don't look at my face



Ganska tråkiga och oinspirerande kläder har jag på mig idag, men allt snyggt jag äger tumlar runt i tvättmaskinen just nu. Klänningen är min lillasysters och är köpt på Gina Tricot. För övrigt så kan ni ignorera mitt ansikte på första bilden, vet inte vad jag håller på med där!

Libemarlenevintage



Finns inte så mycket att säga, riktigt fint kan vi ju så till med.

Back to school

Idag var det tillbaka till skolan som gällde. Jag hade mer än gärna stannat kvar hemma och solat idag. Nu ska jag ta och plugga lite och kanske baka chokladbollar. Har varit sugen på det i över en vecka nu så det är på tiden att jag tar och bakar några.
 
Puss!


Blogghjälp

Någon kunnig som kan hjälpa mig lite med min bloggdesign? Skulle vilja ha en ny header och nytt typsnitt på texten. Det finns ju så många där ute som kan så otroligt mycket mer om det här än lilla jag.

Nu ska jag ta en duch och sedan krypa ner i sängen med min nya bok. Imorgon blir det skola igen - blä på det.
Puss!

Blommig och fin



Nu har den äntligen kommit, min underbara underbara skolavslutningsklänning. Den var minst 1000 gånger så fin i verkligheten som den var på hemsidan. Med mammas underkjol under blir den riktigt puffig och fin. Tillsammans med mormors vita chanellookie som jag fick låna idag kommer det bli hur fint som helst. Frågan är bara vilka skor jag ska ha till. Vill helst ha ett par vita men jag har inte hittat några än. Får leta på stan i veckan.

Bloggen har flyttats

Har inte kunnat logga in på hela helgen eftersom min blogg har flyttats men nu är jag tillbaka igen.
Min helg har varit riktigt bra. I fredags gick jag på stan med älsklingselin, hur mysigt som helst var det. I går var jag i Stockholm, Barkaby närmare bestämt, och shoppade. Köpte tre sportbhar och en vanlig. Nicole Richies bok "Sanningen om diamater" fick jag av min snälla mamma.
Idag har jag bara tagit det lugnt, pluggat lite och så. Snart ska vi hem till mormor och äta lite.
Puss!


Plugg

...och jag bara pluggar och pluggar. Bäst för lärarna att jag får MVG nu, annars blir det andra bullar. Nu ska jag gå upp och bli förhörd av lilla mamma. Puss på er sötnosar!

Smurfan

image509

Kom precis hem från skolan. De eleverna som börjar sexan till hösten var på skolan och hälsade på idag så vi Friends elever visade dem runt lite. Glass åt vi också, riktigt gott. Nu ska jag ta upp mina papper och börja läsa på om EU och demokrati. Mindre kul det, har prov imorgon. Är rädd för att det kommer gå riktigt dåligt. Men jag får göra mitt bästa så får vi se hur det går, mer kan jag ju inte göra!

På bilden är för övrigt världens sötaste tishca. Sån skulle jag gärna glida runt i nu i sommar, det är inte långt tid kvar mina vänner.

Sängen kallar

Usch, nu har jag pluggat nästan hela kvällen med min hemska SO. Ska bli superskönt att få gå och lägga sig. Imorgon blir det skola som vanligt. Puss på er, ni är bäst <3

En röd ros

image507

Den här fina bilden hittade jag på Stockholm Streetstyle, hon liknar en i min gamla klass galet mycket. Mönstrade strumpbyxor och en röd ros, det är fina grejer det.

Let the sun shine

Solen är tillbaka, sommaren är på väg. Såg en liten gubbe som klippte gräset när jag cyklade hem idag, ett riktigt sommartecken. Utan jacka cyklade jag också. Tummen upp för det!

Nu ska jag ta och plugga lite SO. Demokrati och EU handlar det om och vi har prov på fredag.

Puss på er!

Stripes



image506

Är inte den här kjolen riktigt söt? Den kommer från Gina och matchas snyggast som på bilden, tillsammans med vitt linne, svarta strumpbyxor, skinnjacka och självklart stora solglasögon. Jag är verkligen i behov av en söt kjol så den här ska provas nästa gång jag är inne i stan.

I feel bad

Hej på er. Idag har jag haft en riktigt mysig dag. Gick på stan med mina älsklingar Elin och Belinda. De  köpte skolavslutningskläder och jag köpte bara ett läppbalsam med papayadoft. Köpte två från samma märke igår fast med körsbär och passionfrukt, dom är underbara.

Jag mår inte alls bra nu. Är varm, har ont i huvudet och är yr. Det känns som jag har feber, inte bra alls. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk just nu. Ska lägga mig i soffan framför Gossip Girl som börjar idag med en stor kopp te så får vi se hur jag mår sen.

Puss!

Go colorful

image501

Ett par färgglada skor kan verkligen liva upp en annars tråkig outfit. De här söta ballerinaskorna kommer från Ellos. Jag skulle gärna ha ett par i varje färg, men mina favoriter är nog ändå dom gula. Så härligt somriga och fina.


Favorit i repris

image503


Jag vet att jag har haft med den här klänningen förrut men jag kan faktiskt inte sluta tänka på den. Jag måste sy mig en liknande och det är snabbt. Den skulle passa så bra i sommar. Från Forever 21 kommer den :)

Tråkig dag

Det här har nog varit den segaste dagen på länge. Jag har suttit och pluggat nästan hela dagen men ändå har jag inte kommit någonstans med mina frågor. Jag känner mig inte riktigt på topp idag. Trött och allmänt nere. Men det är nog bara för att jag har haft så tråkigt idag, och för att jag är så fasligt stressad. Har så mycket kvar i skolan att jag inte vet var jag ska ta vägen. Så mycket plugg och så lite tid. Allt ska vara inlämnat om bara 1.5 veckor för betyg så jag vet inte hur jag ska hinna..

Vad har ni gjort idag då?
Puss!

Chicy?

image496

Min kära skolavslutningsklänning jag hade tänk att köpa på H&M finns inte kvar i min storlek längre. Jag hade nästan gett upp hoppet när jag fann denna söta sak på Chicy.se. Dock är jag lite osäker på sidan, gillar egentligen inte att beställa kläder, speciellt inte när jag inte känner till sidan så bra. Istället frågar jag er mina älskade läsare

Någon som har beställt ifrån Chicy och kan berätta hur det gick?
Puss!

God natt sötnosar

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen. Jag är riktigt trött, nästan så trött att jag inte orkar titta. Imorgon blir den konfirmation och sedan plugg.

Puss på er <3

Clown

image495

Usch, jag har aldrig riktigt gillat clowner. Den här clownen var dock väldigt söt. Tischan finns att köpa på Tjallamalla och är av märket motel.

Lily Cole

image494

Finare tjej får man leta länge efter. De här bilderna på henne är riktigt fina. Om man ändå såg ut som hon.

Fredag

Gick på stan efter skolan med min syster. Jag köpte nagellack och två kjolar som antagligen kommer användas som klänningar. Lite kladdkaka blev det också. Nu ska jag krypa upp i soffan med en stor kopp te och kolla om det är något bra på TV.

Puss!

Miu miu

image493

Älskade Miu Miu, du skulle passa så bra i min garderob
<3


Sony Ericsson k810i?


image492

Jag fyller ju som sagt år snart. I födelsedagspresent önskar jag mig en ny mobil. Jag har kollat lite på den här, Sony Ericsson K810i. Någon som vet hur den är?

Kram!


Städtant igen

Japp, idag har jag varit städtant igen. Jag och min syster tjänade lite pengar på att städa vårat hus. Nu när jag har lite mer pengar ska jag gå och köpa nya nagellack. Det behövs verkligen.

Nu ska jag ta och plugga lite. Har en hel hög med papper framför mig som ska bli klara.
Blä blä blä.

UPDATE: Jag såg precis att jag fått min lön på 1100 kr. JAG ÄR RIK. Det blir mycket nagellack för dom pengarna :) Puss!

Önskelista

Idag är det riktigt tråkigt väder här. Kallt och blåsigt. Och jag som ska träna cheer ute idag. Inte så lyckat.

Nu ska jag ta och skriva en önskelista. Jag fyller ju 15 år om lite mer än en månad :)
PUSS <3

Gul som solen

image490

Snart är sommaren här och med den kommer massor med söta bikinisar. Jag vill ha en gul i sommar som framhäver solbrännan riktigt snyggt. Den här godbiten kommer från H&M och kostar 98 respektive 79,50
kr per del.

Rekord

En riktigt bra dag har det varit idag. Kände mig bättre imorse så jag gick till skolan idag. Där hände inte så mycket, jobbade mest med min bild som ska lämnas in på fredag. Riktigt stressigt är det och ful som bara den blir den. Bild är verkligen inte mitt starkaste ämne.

Efter skolan gick jag ett tag med min syster på stan. Hon köpte en skolavslutningsklänning från Gina Tricot och jag köpte NADA. Men, med mina 18 kronor och 50 öre jag har kvar den här månaden kan man inte köpa så mycket.

Igår hade jag rekordmånga besökare på min blogg. Hela 425 sidvisningar och 215 unika besökare. Riktigt kul att så många läser min blogg, det uppskattas verkligen. Ni är bäst :)

Puss
<3

Facehunter

image488

Utstående klänning, supersnygg kjol, volanger,  jordgubbströja och strålande sol.
Det kan inte bli mycket bättre än det här.

Floral

image487

Den här sockersöta klänningen vill jag skutta runt i nu i sommar. Den kommer från Indiska och kostar 199 kr. Jag vill ha den NU.

Elvis is dead

image485

Elvis is dead

Lite bättre

Har sovit nu i två timmar och känner mig redan lite bättre. Dock är jag sjukt hungrig, har inte ätit något idag så jag ska ta och laga något snart :)


Sjuk

Hej på er sötnosar

Idag är jag hemma från skolan med dunderhuvudvärk och är allmänt hängig. Får ta och sova ordentligt och ta det lugnt. Kanske kolla på någon film :) Nej, nu ska jag ta och sova. Ha en bra dag.

Puss!

Nagellack

Nu har jag varit riktigt duktig och pluggat i hela 2 timmar. Nu ska jag måla nagellack. Det röda ska bort och istället ska jag använda mitt fina rosa från Depend. Bubbelrosa som jag och Elin brukar kalla det.

Lugg

image484

När jag ser söta Le Style blir jag otroligt sugen på att klippa lugg igen. Kanske ska göra det faktiskt, får tänka lite på det. Nej, plugga var det ja.

Kram

Emma

image482

Haha, jag och syster tog lite kort ute i solen idag


Eau de Parfum

image481

Marsmallow och sorbet. Det vore inte helt fel att gå runt och luka så om dagarna. De här parfymerna finns att köpa på Accesoara. Jag vill ha dom båda, utan att ens ha luktat på dom ;)

Portmonä

image480

Jag behöver en ny plånbok, eller varför inte en portmonä. Min är nämnlien för stor för att få plats i min fina axelremsväska. De här var riktitg söta, en sailor (älska älska älska sailor) och en med hjärtan. De kommer från Forever 21, såklart :)

Let's stand up and cheer

Idag ska jag och mitt kära cheerleading lag heja på ett lag i Amerikansk fotboll. Ska bli riktigt roligt faktiskt :) För övrigt ska jag sola och kanske plugga också. Har fått massor med fräknar från igår, sommarkänsla!

Kärlek till er <3

Present

image479

Idag var det sista dagen jag och Elin praoade på JC. Kommer faktiskt sakna alla söta människor som jobbar där, speciellt lilla Dan. Som tack för hjälpen fick vi ett varsit linne av dom. Gulligt värre. Jag valde det här långa lite ceriselila linnet, riktigt fin är det. Förlåt för den dåliga bilden men jag orkade inte gå ut och ta bilden så det blev lite snabbt uppe i hallen. Nu ska jag ta och sova tänkte jag.

Puss
<3

Skolavslutningsklänningen

image477
image478

Så fort jag få mitt barnbidrag ska jag springa till H&M och köpa den här underbaringen. Den ska jag nämnligen ha på mig på skolavslutningen. Är den inte superfin? Jag älskar den :)

En liten dagens

image476

Så här har jag sett ut idag. Ett långt rosa linne från Vero Moda och ett vitt linne under från H&M. Jag hade också en blommig sjal från indiska och en grå kofta från Vero Moda på mig som jag tog av mig eftersom det var så varmt, typ 35 grader. Sommaren är på väg :)

Du finns i mitt hjärta <3

Elin är världens underbaraste människa! Verkligen verkligen underbarast. Den här dagen har jag spenderat med henne först på JC och sedan på en brygga i hamnen. Ben & Jerry glass, solning, måla naglarna och såklart massor av skratt.
image468

JAG ÄLSKAR DEJ MASSOR MIN ELIN <3

image469

Elin doppar fötterna i vattnet. Själv nådde jag inte ner till vattnet, hahah. Så går det när man har korta ben :)

image470

Världens sötaste tjej på bryggan

image472

Haha, vi hällde mineralvatten på benen. Bara vi som kan komma på något sånt gumman :)

image473
image474

Såååå gott

image475

Vi klarar allt tillsammans gumman. Jag finns här för dig, vad som än händer, det vet du <3

Soon they are on my feet

image467

Så här skulle jag gärna gå klädd någon dag. Ganska enkelt men väldigt fint. Jag ska för övrigt beställa de här tygskorna från H&M när jag får pengar. Puss på det!

Sunshine

image466

Sommaren närmar sig med stormsteg. Idag var det hela 20 grader ute och imorgon ska det bli närmare 25 grader. Det gillar vi. Den här klänningen från Asos skulle mer än gärna få åka på i solskenet.

Städtant

Fy fy fy, de på JC har behandlat mig och Elin som städtanter idag. Vi fick städa hela övervåningen, putsa speglar, damsuga, torka damm och sånt. Det var vidrigt eftersom de inte hade städat på ett halvår. Blä blä.

Efter lunch gick vi till skolan ett tag. Där redovisade jag en del av musiken med Anna. Det gick mycket bra och eftersom jag fick MVG i den delen kommer jag nu få MVG i slutbetyg också, känns riktigt bra :) Sedan åkte jag, Elin och Belinda till Rosvalla för att ha konditionstest. Vi skulle springa 3 km på helst under 20 minuter. Jag klarade det och förbättrade mig med 2 minuter från förra gången. Det kändes riktigt bra.

Nu ska jag plugga, städa lite, packa till mamma och sola ett tag. Elin har lovat att baka lite muffins som vi ska ge till dom på JC imorgon. Hon är ju för söt den lilla ungen, inte sant?

Puss
<3

Skolavslutningsklänning

image464

Transparent, ljusrosa, volanger, kort
Det är för bra för att vara sant! Denna lilla skapelse ska nämligen jag ha på mig på skolavslutningen. Från H&M kommer den och den är ju så fin.

Bilden lånad från Kenza :)

Onsdag

Hoppas ni har haft en fin dag. Jag har haft det riktigt bra idag. Började med prao på JC med min kära Elin. Hade inte så mycket att göra så Dan (han jobbar på JC) sa till oss och ta en rast. Vi gick till hemköp o köpte kladdkaka. Mumsig värre. Efter praoen åkte jag till vallarna och träffade några flickor från cheerleadingen för att fika. Mycket mys och skratt blev det. Sedan åkte vi direkt till träningen. Det var riktigt roligt det med :)

Puss på er alla <3

Cheer in my heart

image463

Nej, nu är det dags för lilla mig att gå och lägga mig. Det blir en fullspäckad dag imorgon. Prao på JC med älsklingselin, sedan picknick på vallarna med cheerleadinglaget och efter det direkt till cheerträningen. Jag längtar efter mina sötnosar, ska bli riktigt kul att träna :)

Vi ses imorgon kväll.
Puss på er, ni är bäst <3
 

Äpple

image460 image461 image462

Jag älskar frukthalsband. De här söta äpplena finns att köpa på Betties Galleria.

Pretty pink

image459

Ännu en söt klänning från Forever 21. Ljusrosa är ju så gulligt. Kan inte Forever 21 öppna en affär i Sverige? Vi har en ledig lokal här i Nyköping där B-Young var förrut som skulle passa perfekt...

Tisdag

Prao på JC med Elin idag igen. Gick ganska bra, men gud var trött jag är nu. Ska ta och äta mig en macka och sedan sätta mig och plugga ett tag. Det är inte långt tid kvar tills sista inlämningsdagen och jag har massor massor kvar. PANIK!

Topshop kjolen

image458

Kärlek till Elins underbara kjol från Topshop. Jag vill ha den!


Drömhår

image457

Mitt drömhår just nu sitter på Mary-Kate Olsen. Långt och lite lockigt. Galet snyggt helt enkelt!

Hey sailor

image456

I sommar vill jag gå klädd som en liten sjöman, eller sjökvinna kanske man säger när det är en tjej. Den här klänningen är helt underbar. Någon som vet vart man kan hitta en liknande?

Puss på fashiontoast förövrigt.

<3

Hej på er. Idag har jag och Elin börjat våran prao på JC. Var helt okej, vi fick mest packa upp varor och vika kläder. Och så fick vi gå oc köpa toalett papper, hahaa. Efter praoen åkte jag till H&M och köpte strumpbyxor och sedan hem. Ikväll blir det ledarmöte med dansen. Ska lämna in min lönelapp, 1150 kr kommer jag få snart. Jippie! 

Just det, uppvisningen igår var otroligt kul. Känslan jag hade när jag sprang ut på golvet med min cheerleading grupp är obeskrivlig. Jag är kär i cheerleading, kär kär kär.


Uppvisning

Hej på er. Ville bara höra av mig.

Har haft en fin dag med lite plugg och studsmatta. Ska ta och tvätta av sminket och sedan gå och lägga mig.

Har dans och cheeruppvisning imorgon. Ska bli sjukt kul, men jag är lite nervös nu. Sätter väckarklockan på 7 och åker härifrån runt 8.10 eftersom vi har träning hela dagen. Själva uppvisningen börjar inte för än 16.00.

Önska mig lycka till. Puss, ni är sötast!

H&M

image455

Ja jag vet, den här klänningen finns med i var och varannan blogg just nu men jag var bara tvungen att visa den. Den är ju så snygg. Kostar 298 kr och finns på allas vårat H&M.

Lördag

Hoppas ni hade en fin fredag. Jag hade cheer hela kvällen. Fy fan vad kul vi har. Jag har verkligen världens härligaste cheerleading grupp. VI har jättekul tillsammans och alla är jättebra kompisar. Ni som är cheerleaders vet nog vad jag pratar om :)

Idag ska jag plugga, städa lite i mitt rum och kanske ut och springa ett tag. Vi har konditionstest på torsdag så det gäller att vara förberedd.

Puss!


God natt

Nej, nu ska jag ta och gå och lägga mig. Ska sova riktigt länge imorgon.
Puss, ni är bäst <3

Blair

image454

Kolla in klänningen mina vänner. Fab säger jag bara. Jag vill ha en likadan.

Mer skor

image453

De här skorna har jag kollat in länge nu, dom är ju underbara. För 200 kr på Din Sko blir de dina. Jag ska definitivt köpa dom, när jag får lite mer pengar på kontot det vill säga.

Skor

image452

Man kan aldrig få för mycket skor, det är bara så. Jag provade de här på stan idag och jag gillar dom. Jag har redan ett par liknande i svart men de gröna tyckte jag var söta. Vad tycker ni? :)

Fredag

Hej hej sötnosar. Det känns verkligen inte som fredag idag. Mer som söndag. Idag har jag varit inne på stan med min syster. Köpte bara tofsar och hårnålar. Tråkigt men det behövs ju också.

Nu ska jag svara på era söta kommentarer och vid halv 6 ska jag gå till en kompis som ska skjutsa mig till cheerleadingen. Hoppas ni har haft en bra dag :)

Chinos

image451

Chinos var det som sagt
Jag gillar't

Urban Outfitters

image449

Världens sötaste klänning från Urban Outfitters. Så snygg till bruna ben :)

H&M väska

image448

Supersöt väska från H&M jag vill ha.

Nej, nu ska jag hoppa på cykeln och åka till cheerleadingen. Kram på er.

Torsdag

Hoppas ni hade det bra igår. Jag hade det riktigt mysigt med flickorna. Picknick och mycket skratt. Mycket kakor också. Folk som gick förbi tyckte antagligen att vi var lite fettiga, haha. Men det är ju bara valborg en dag om året så det gäller att slå på stort. Idag blir det plugg, cheer och så får vi gäster från Stockholm.

Puss puss!

RSS 2.0