Nageltips

Fixade naglarna ordentligt och det är så skönt. Här kommer ett litet tips till dig som inte kan måla fransk manikyr hur du får fina franskmanikyr naglar ändå:

1. Börja med att ta bort gammalt nagellack med acceton och tvätta händerna.
2. Fila naglarna.
3. Ta nagelbandsremover på nagelbanden och låt verka i 2-5 minuter. Sköjl sedan bort.
4. Massera in nagelolja på nageln i ungefär 1 minut tills det har sjunkit in.
5. Smörj nagelbanden med nagelbandscreme.
6. Ta en vit nagelpenna och doppa spetsen i lite vatten. Måla sedan under naglarna så de blir vita.
7. Måla naglarna med ettt underlack och sedan 2 lager ljusrosa nagellack (Jag använder det på bilden).
8. Låt torka och smörj sedan naglarna med handcreme.

Ett väldigt enkelt tips med det blir väldigt bra. Kram på er.
image20
29 kr H&M

H&M tunika.

Gillar den här tunikan skarpt från H&M. Har länge gått och letat efter en sån här tunika. Nu är den på rea på H&M och kostar endast 74.50 kr. Finns i både svart och vit. Jag är helt såld på den vita. I just love it. Det blir nog till att beställa den. Puss puss *
image21

Sofis mode.

Gick förbi Ica igår för jag var tvungen att köpa den nya tidningen Sofis mode. Har tyvärr inte hunnit läsa den än men jag hoppas på att den är bra.

Idag har jag hemstudier på förmiddagen, eftersom jag ska till tandläkaren, och på eftermidddagen har vi skridskor på idrotten. Känner på mig att det kommer gå som vanligt, dåligt alltså. Men man kan ju inte vara bra på allt.

Smurf.

image19

Åhh, jag älskade smurfarna när jag var liten. Den här t-shirten finns på Urban Outfuitters och
kostar ungefär 350 kr. Den är ju hur gullig som helst.


Elin. <333333

Nu är det dags igen. Promenad med min lilla Elin. Ska bli mysigt. Hon fick ju födelsedagspresenter av sin mamma så det ska bli roligt att se vad hon har fått. Puss på er <3

image23

Jag är duktig.

Jag är duktig. Elin är duktig. Vi klarade av att gå på stan utan att köpa någonting!
Vi är bääst. Älskar dig Elin mitt lilla flummbarn <333


Väska.

Me gusta!!
Visst är den snygg. Kostar 299 kr och kommer från
Nuknuk (hahah, roligt namn)
image18


Stan.

Var på stan efter skolan med min lillasyster. Hon skulle kolla efter jeans och jag skulle hjälpa henne. Hade bestämt innan att inte köpa något men sen kom jag på att jag faktiskt behöver ett gult nagellack. Jag BEHÖVER det verkligen för det är såå snyggt. Det kommer från Viva La Diva.

image17

Provade den här söta skjortklänningen på H&Ms barnavdelning.
Är den inte fin?


Hello sunshine.

image11
Söt som få

Elefant på isen.

Ojojoj, jag är verkligen inte bra på att åka skridskor. Vi hade det på idrotten idag och det gick inte speciellt bra. Såg ut som en klumpig elefant om man jämför med Anna och Elin. Men jag gjorde iallafall mitt bästa, och det är ju huvudsaken :)

Ikväll är det dags för cheerleading igen. Längtar verkligen supermycket. Hoppas bara det inte blir strömavbrott idag med ) Men det lär det ju inte bli. Puss på er.
image16
Söt liten cheerleader :)

Ellos rea.

Just nu är det rea på Ellos. Jag har kollat igenom kläderna och har hittat mycket fina basplagg.
Här är några av dom:

428703-10

Insiration Nicole Richie.

Om det är någon som alltid har snygga outfits så är det Nicole Richie. Kolla här nedan hur du kan inspireras av henne. Kläderna kommer från H&M och Topshop och skorna från Wedins.

428703-16


Strömavbrott.

Äntligen dans igen , tänkte jag när jag kom in i gympasalen. Men nehe, 10 minuter senare blev det strömavbrott. Så jag fick glatt åka hem igen. Jag som hade längtat så. Istället åkte jag hem igen och väntade på att det skulle bli ljust. Strömavbrottet i hela 1 och en halv timme. Men nu är strömmen äntligen tillbaka :)

Dagens shopping.

Hittade ett par helt UNDERBARA skor på Secondhand, bruna lite indianinspirerade. Det bästa av allt, de kostade 20 kr. På Secondhand hittade jag också en gul t-shirt för 25 kr. Helt vanlig, men jättefin till sommaren. Köpte även två par leggings på H&M och en grå kofta på Vero Moda. Är jättenöjd med allt jag hittade.

428703-15
Här är mina älsklingar

Min dag.

Idag har väl varit en helt vanlig dag. Började skolan som vanligt 8.25 med planering. Klockan 11 var det dags att gå till tandregleringen för att sätta i gummisnoddar. Gick helt okej, fast nu spänner det lite. När jag kom till baka var det lunch, korv och potatismos, inte så gott.. Efter det var det svenska och sen no. Efter skolan gick jag och Elin ner på stan. Jag hittade massor med fina saker! Visar dom i nästa inlägg. Puss på er <3

image12

Beroende.

Ett av alla mina 10000 beroenden är sjalar. Jag ÄLSKAR sjalar. Den här sjalen är inget undantag. Den kommer från Nuknuk och kostar 199 kr.




image8

Söt klocka

När jag såg den här klockan för första gången blev jag helt såld. Har kollat på den ett antal gånger nu på Kyssjohanna och jag gillar den mer och mer för varje gång. Den är nedsänkt från 240 kr till 125 kr.
Är den inte söt?

image7


Jag är kär

i dom här underbara rosa skorna. Tyvärr är det ingen chans att jag kan gå i dom
men hey, drömma kan man ju alltid göra!

image5 
Bianco 700 kr

Jag är trött på det här.

Jag är trött på det här. Verkligen verkligen trött. Jag som hade hoppats på bättre väder men nehe. Nu ska det bli storm. Jag vill inte ha blåst, jag vill ha sol. Nej, nu går jag och begraver mig i denna supermysiga kofta med en kopp te och vaknar upp igen till våren. Vi ses då!

428703-9


Vår.

Tänk dig varma dagar. Tänk dig sol. Tänk dig bara ben. Tänk dig ballerinaskor.
Åhh, jag längtar verkligen till våren. Att kunna gå utan jacka och slippa ha på sig strumpbyxor som bara åker ner. Låt det bli vår nu, fort innan jag fryser ihjäl!

bild.
Det här vill jag gärna ha på mig i vår. Kläderna kommer från Forever21, Topshop och Asos


Min första kjol

Satt och kollade runt på massa bloggar igår och fick plötsligt jättebehov att att sy. Satte mig vid symaskinen och ett tag senare hade jag en gullig sommarkjol av ett gammalt lakan. Blev faktiskt väldigt nöjd med den. Förlåt för bildens dåliga kvalite, men jag var tvungen att ta kort med mobilen.

image2
Såhär blev den. Vad tycks?

Tips.

Ville bara tipsa er om världens gulligaste Elins blogg :)
Hon har inte skrivit så mycket än men jag vet att det kommer bli en jättebra blogg.
Så, läs den vet jag!
Puss :)


Min blogg :)

Hej på er allihoppa!

Jaha, nu har jag en egen blogg :) Ska bli mycket roligt!
Hoppas ni kommer gilla den!
Puss puss *


image1

RSS 2.0