Fri frakt

image352

Om någon av er har funderat på att beställa skor från Skopunkten är det läge att göra det nu. De bjuder nämnligen på frakten fram till den 31 mars. Och så har dom ju köp 3 betala för 2 som vanligt. Riktigt bra!

Randig body

image351

Jag vill ha en body. Varför inte den här supersnygga randiga? Passar superbra till en vippig kjol och tygskor! Den blir din för 129 pix på Gina Tricot! Jag ska definitivt prova den nästa gång jag är inne i stan!

Bilden är lånad från supersöta Olivia

Ny bloggdesign

Som ni kanske ser har jag ny bloggdesign! Ville ju ha en med blommigt och vitt, lite mer vårig och ganska enkel. Precis det fick jag och jag är riktigt nöjd! Tack Sara!

Svart kjol

image347

Här är den svarta kjolen jag sytt idag. Väldigt enkel men ändå snygg. Jag blev nöjd.

Skopunkten

image344

De här supersöta tygskorna kommer från skopunkten och kostar 199 kr. Jag gillar nog dom blå bäst. Lite sailor sådär. Vilka gillar ni bäst?

Hjälp med bloggdesign? :)

Jag börjar tröttna lite på min bloggdesign nu när våren börjar komma. Jag vill ha en vit med blommor. Så där härligt vårigt! Någon söt människa som skulle kunna hjälpa mig?

Puss!


Den lilla svarta 2

image343

Den lilla svarta 2 måste ändå vara den svarta kjolen. Passar till allt! Jag håller på att sy mig en egen just nu. Det ska bli en ganska tajt sak, liknande den Elinkan har på sig på bilden. Ni får se när den blir klar :D


Röd klänning

image342

Just det, jag har glömt att berätta för er. Jag sydde en klänning till min syster igår. Här är resultatet :)


God morgon

God morgon

Blev väckt vid 9 idag för min systers kompis kom hit vid 10. Man vill ju inte ligga och sova då precis ;) Jag var beredd på att ha suuuperont när jag vaknade imorse, men det gör nästan inte ont alls. Eller bara lite, men det kan man ju leva med! Idag ska jag plugga lite och sy. De senaste dagarna har jag varit på världens syhumör. Det är kul!

Puss puss!


Du är så söt att jag skulle vilja äta upp dig

image341

Haha, bästa skämtet ever va! Ibland är jag riktigt vass på skämt :) Så här blev iallafall min syrras Björn Gustafsson tårta. Hur söt som helst! Och god var han också. MUMS!

Art by

image340

Åh, dom är ju så snygga. Kommer från H&M och kostar 149 kr st. Jag vill ha allihopa!

Björn Gustafsson tårta?

Min syrra är lite knäpp! Hon har fått för sig att hon ska göra en tårta som ser ut som Björn Gustafsson. Haha, vi får se hur det går! Lägger in en bild på den när den är klar så får ni se :)

Chanel

image338

Åh, jag vill ha hennes väska! En chanel! Tänk att gå runt med en sån söt färgklick i sommar. Det vore inte helt fel! Fast jag tror jag ska köpa en kopia från Bianco. Hundra kronor är ju riktigt bra!

Brum brum

image337

Är inte den här tischan cool? Jag gillar den. Kommer från See by Chloé och kostar antagligen en hel del..

Tandställningen på!

image336

Jaha, då var man med tandställning då. Det gick bra hos tandläkaren och nu ska jag se ut så här i typ två år. Lite tråkigt men så är det ibland! Det har inte börjat spänna än vilket jag är riktigt glad för, men det kommer troligtvis ikväll och imorgon!

Nu ska jag ta och sy lite. Blir nog en kjol och så ska jag sy in den rosa kjolen jag sydde i onsdags. Får se om jag kanske gör en klänning eller något till min syster. Hon blev lite avis på mej. Puss <3

Finaste klänningen

image334

När jag såg den här underbara klänningen i jeansfärg på Fashiontoast blev jag förälskad. Jag var helt enkelt tvungen att ha den. Nu har även Engla skaffat sig en, fast i beige. Den är ju hur snygg som helst. Varför bor jag i den här supertråkiga lilla staden som inte har H&M Trend? Åhh, jag måste ha den!




UPDATE: Såg att Jessica också har köpt en. Lyckost!

Favoriter från Forever 21

image329

Här kommer mina 3 favorit outfits från Forever 21. Den snyggaste av dom tre är nog den sista, den rosa! Så otroligt söt jacka! Än en gång, enkelt och snyggt!

Skinande rent

Hej igen

Nu är jag äääääääääntligen klar med mitt rum. Det är skinande rent :) Eller, ja nästan iallafall! Det behövdes verkligen städas.

Nu när jag ändå är igång med att vara duktig tänkte jag plugga lite svenska också. :)

Puss <3

Storstädning

Nej, nu ska jag och min låtsassyster storstäda hela övervåningen. Om vi orkar, haha. ;)

Onsdag

Hej hej :)

Har precis varit inne på stan med min låtsassyster. Hon skulle till bibblan och låna en engelskabok så jag följde med henne. Idag kommer jag vara riktigt tråkig. Måste plugga och städa.

Usch, jag mår riktigt illa idag. Är supernervös för imorgon när jag ska få min tandställning. Jaja, jag hoppas verkligen det går bra. Men tandläkarna vet ju vad de gör så..

Puss på er <3

Tandställning på fredag

image328

usch usch usch usch usch usch,


Jag kom precis på att jag ska få tandställning på fredag morgon. Shit asså, jag är så himla nervös och jag vill verkligen inte ha tandställning. Alla som har haft det säger att man har jätteont när man har spänt tandställningen. Usch, kan jag inte bara få typ bli nedsövd eller något och vakna på lördag igen? :)

Söt kjol

image327

Åååååååååh sötaste kjolen ever va! Snygg skinnjacka var det också!

Brownie

Hejsan hejsan :))

Nu är jag hemma igen efter att ha solat solarium för första gången. Var riktigt skönt och nu är jag lite brunare. Jag har saknat det! Vi var på stan innan och då köpte jag en svart neccesär och en ögonbrynspenna på H&M. Jag köpte också en ny nagelfil eftersom min var borta. Men vad ser jag inte ligga mitt på golvet i mitt rum när jag kommer hem? Jo, just det! Min nagelfil. Men men, det är ju alltid bra att ha. Hoppas ni har haft en trevlig kväll. Tråkigt att Top Model är inställt idag (fy för fotboll) för jag hade verkligen sett fram emot det. Det får bli Greys istället :)

Puss!

Sola

Nej, nu ska jag packa ihop mina grejer och åka ner till solariumet. Hoppas jag blir riktigt brun och fin. Vi ses sen.
 Kram <3

Superstar

image326

Jag ska vara med på Jazzgymnasternas (föreningen jag dansar och går på cheerleading i) uppvisning nu om fem veckor. Ungefär så här ska vi bli sminkade. Dom har typ någon lag inom cheerleading som är att de under 15 år får inte ha vissa sorters smink som tex läppstift och eyeliner. Tycker det är ganska konstigt. Visst, man förstår ju att de som är 9-10 år kanske inte ska ha det men vi som är 14? Jaja, det blir nog ganska colt ändå. Men det kommer se lite konstigt ut för hälften av gruppen är över 15 och hälften under..

Bilden lånad av Natasha Peyre


Sofi

image325 

Jag vill ha som Sofi, snygga chinos och färgglada pumps. Enkelt men så snyggt!

Ge mig håret tack

image324

Jag vill ha söta Melanies hår. Vi har ju nästan samma frisyr men jag blev ruskigt sugen på att färga håret i hennes färg. Supersnyggt!

Val

image323

Åh, det här halsbandet med en val är ju bara så gulligt. Och det kostar bara 26 kr också. Varför har vi inte Forever 21 här i Sverige? För det har vi inte va? Och varför kan inte frakten vara billigare? Jag har ju hittat massor där jag vill ha!

My skirt

image322

Här är en kjol jag gjorde igår. Tyget kommer från Röda Korset och kostade bara 20 kr. Tyvärr blev kjolen för stor så jag ska sy in den lite.

Mary Kate

image320

Oh my, shes just so gorgeous

Onsdag

Hej på er

Solen skiner idag, jag är glad. Äntligen börjar våren komma. Ska bli riktigt skönt att kunna plocka fram solglasögonen igen!

Idag blir det plugga, städa mitt rum och sedan sola solarium. Ska bli kul att få lite färg igen, men jag är lite nervös. Det är ju första gången och så! Men det går nog bra!

Nej, nu ska jag sminka min syster. Hon är lat och orkar inte, haha!

Puss!

KALLT

Brrrrrr, it's cold in here

Fy, jag fryser så jag skakar. Inte bra det. Men jag har ju faktiskt bara linne och shorts så det är ju inte så konstigt! Nu ska jag ta och krypa ner i sängen. Klockan är ju ändå snart tolv. Midnatt. Usch, jag tycker inte om klockslaget 00.00. Vågar aldrig kolla på klockan då för det känns alltid som om någonting hemskt ska hända. Spöktimmen ni vet. Nej, nu ska jag inte vara töntig. Måste skynda mig innan klockan blir 00.00. Haha, så geek man får va då! 
Nej, sov gott på er sötnosar <3

Forever 21

image319

Jag är kär i kläderna hos Forever 21. Dom är riktigt snygga och framför allt billiga, speciellt nu när dollarn bara ligger på 6 kr. Synd bara att frakten är så pass dyr. Annars hade jag skickat efter lite snygga saker. Här över är mina favoriter från Forever 21.

Tråk

Okej, jag vet att typ ingen kommer läsa det här men jag har inget att göra så här kommer det ändå ;)

UTSEENDE

(x) Jag är kortare än 160cm.
(x) Ibland tycker jag att jag är ful.
(/) Jag blir lätt brun.
(x)Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
( ) Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
( ) Jag har en tatuering.
(/) Jag är osäker över mitt utseende.
(x) Jag har haft/har tandställning.
( ) Jag har glasögon/linser.
( ) Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis
(x) En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
( ) Jag har mer än två piercingar.
( ) Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
(/) Jag har fräknar.

FAMILJ

(x) Jag har svurit åt mina föräldrar
(x) Jag har rymt hemifrån
( ) Jag har blivit utslängd hemifrån
( ) Mina biologiska föräldrar är ihop
( ) Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
(x) Jag vill ha barn nån dag
( ) Jag har barn
( ) Jag har mist ett barn

SKOLA/JOBB

(x) Jag studerar
( ) Jag jobbar
( ) Jag har somnat i skolan/jobbet
(x) Jag har missat mer än en vecka av skolan
( ) Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats
( ) Jag har fått sparken

SKAMLIGHETER

( ) Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion
(/) Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer
(/) Jag har pissat på mej av skratt
( ) Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat med allvar
(x) Jag har gråtit av skratt
(x) Jag har limmat fast min hand i något
( ) Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan
( ) Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

HÄLSA

( ) Jag föddes med en sjukdom
( ) Jag har fått stygn på ett öppet sår
( ) Jag har brutit ett ben i kroppen.
( ) Mina tonciller har tagits bort.
(x) Jag har suttit hos läkaren med en vän.
( ) Mina visdomständer har tagits bort
( ) Jag har genomgått en allvarlig operation.
(x) Jag har haft vattkoppor
( ) Jag har haft/har astma

RESANDE

(x) Jag har kört mer än 300 km på en dag
(x) Jag har flugit
( ) Jag har varit i Ryssland
( ) Jag har varit i Kina.
( ) Jag har varit i Japan.
( ) Jag har varit i USA.
( ) Jag har varit i Afrika.
( ) Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER

(x) Jag har tappat bort mig i min hemstad
(x) Jag har sett en "fallande stjärna"
(x) Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna
(x) Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas
(x) Jag har tryckt på alla knappar i en hiss
( ) Jag har sparkat en kille mellan benen
( ) Jag har varit i ett casino
( ) Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan
(x) Jag har lekt sanning eller konsekvens
( ) Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
( ) Jag har krockat i en bil
(x) Jag har medverkat i ett skådespel
( ) Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet
(x) Jag har fångat en snöflinga på min tunga
( ) Jag har sett norrskenet
( ) Jag har suttit på ett tak på natten
(x) Jag har aprillat någon
(x) Jag har åkt taxi
( ) Jag har ätit sushi
( ) Jag har åkt snowboard

FÖRHÅLLANDEN

(x) Jag är singel
( ) Jag är i ett förhållande
( ) Jag är förlovad
( ) Jag är gift
( ) Jag har varit på en blind date
( ) Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar
(x) Jag saknar någon just nu
(x) Jag är rädd för att bli övergiven
( ) Jag har varit otrogen i ett förhållande
( ) Jag har skiljt mig
(x) Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
( ) Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
(x) Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
( ) Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET

( ) Jag har varit förtjust i en person av samma kön
( ) Jag har varit förtjust i en lärare
( ) Jag har blivit kysst i regnet.
(x) Jag har kramat en till mig helt okänd person
( ) Jag har kysst en till mig helt okänd person

ÄRLIGHET

(x) Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra
(x) Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra
( ) Jag har smygit ut utan lov
( ) Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar
( ) Jag har en hemlighet som ingen vet
(x) Jag har fuskat i ett spel
( ) Jag har struntat i ett prov/tenta

DÅLIGA TIDER

(/) Jag har druckit alkohol.
( ) Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden
(/) Jag kan inte svälja piller.
( ) Jag har blivit diagnoserad med depression
( ) Jag tar mediciner mot depression
( ) Jag har anorexi och/eller bulimi.
( ) Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det
( ) Jag har vaknat gråtande
(x) Jag har somnat gråtande

DÖDEN

(x) Jag är rädd för att dö
(x) Jag hatar begravningar
( ) Jag har sett någon dö.
( ) Någon nära till mig har försökt begå självmord.
( ) Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM

( ) Jag äger mer än 5 rap CDn
(x) Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
( ) Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
( ) Jag äger många dyra designerväskor.
(x) Jag äger något från H&M
( ) Jag samlar på serietidningar.
( ) Jag äger något från Benetton.
( ) Jag äger något jag köpt på E-bay
( ) Jag äger något från Diesel

RANDOM

(x) Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det
( ) Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang
(/) Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
( ) Jag ser på nyheterna
( ) Jag dödar inte insekter.
(x) Jag svär ofta
(x) Jag sjunger i duschen
( ) Jag är en morgonperson.
( ) Jag betalade för min rington.
( ) Jag är petig med grammatik.
( ) Jag är en sportfanatiker.
(x) Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
(/) Jag är bra på att baka
(/) Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå
( ) Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan
( ) Jag vet hur man skjuter
( ) Jag är kär i kärleken.
(x) Jag skrattar åt mina egna skämt
( ) Jag äter snabbmat varje vecka
( ) Jag är bra på matematik
( ) Jag tror på spöken
(x) Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet
(x) Jag är väldigt kittlig
(/) Jag älskar mörk choklad.
( ) Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel
(x) Jag är bra på att minnas ansikten
(/) Jag är bra på att minnas namn
( ) Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv

Posh för Marc Jacobs

image318

Okej, jag vet att den här bilden inte är jätteny men jag gillar den. Victoria Beckham i en Marc Jacobs påse.

Chloë Sevigny


image317

Åååååh, hon har ju så galet snygg stil. Hon brevid, hahhaa! 
CHEESE!

Hemma

Hej igen
Nu är jag hemma från cheerleadingen. Det var hur kul som helst. Vi började med en ny grej idag, nämnligen att sitta på varandras axlar. Min tränare Nathalie parade ihop mig med en 12 åring som insisterade på att jag skulle sitta på hennes axlar. Vi är ungefär lika stora, men det gick ganska bra ändå, förrutom att hon snubblade och gjorde illa foten precis när jag klivit av. Men det gick bra med henne, hon fick bara lite ont i början. Snart ska jag gå ner och äta en macka, åt ju en sen lunch idag och jag är inte sugen på middag. Hoppas ni har haft en trevlig kväll!

Cheer

Nu är det dags för mig att åka till cheerleadingen. Idag ska vi hålla på extra länge, 2,5 h istället för 1,5 h. Vet inte varför fatiskt men det ska bli kul. Later. Puss <3

Kändisar jag är lika

image316

Jaha, enligt My Heritage är jag lik japaner. Känns ju kul, hahah. Men att de tycker att jag är lik Tyra är väldigt kul, fast det är jag inte. Men ändå :) Gör testet du med vet jag!

Nicoles garderob

image315

Nicole, om du läser det här. Kan vi byta garderob? (A) Jag tar gärna hunden på köpet, galet söt!

Marchesta

image314

Söt klänning från Marchesta


Rosa väska

image313

Jag älskar den här rosa väskan från Bianco. Lite chanel feelings.

Supersöt

image312

Jippie. Jag har äntligen hittat min blommiga drömkjol. Det bästa av allt, du kan vinna den i akiires blogg uppsydd efter dina egna mått. Jag är med!

Lunch

Nej, nu är det dags för mig att laga lite lunch. Är riktigt hungrig. Vi får se vad vi har i skåpen :) Efter det blir det sytime!

Dagens shopping

Hej på er
 Nu är jag hemma igen! På stan hittade jag lite små saker. 4 par trosor, 2 par svarta strumpbyxor, rosa tyg, svart tyg och resårband. Allt gick på ungefär 150 kr, som hittat!

Rosebud

image311

Åh, jag vill ha Rosebud! Tyvärr har jag inte sett den här i Nyköping, men det får bli nästa gång jag är i Stockholm!

Nej, nu måste jag göra mig i ordning. Bussen går om 20 minuter och här sitter jag i pyjamas. Inte bra! Vi hörs senare. Puss <3

Minimarket

image309

Snyggt från Minimarket! Gullig tischa var det allt! Och kjolen var inte fel den heller!

Caroline Winberg

image305

Vacker tjej, vacker bild

Tisdag

Hej på er
Hoppas ni har sovit gott! Idag är det ju tisdag som sagt. Ska ta bussen in till stan om lite mindre än en timme. Där ska jag kolla lite på second hand och se om jag hittar något fint tyg. Efter det bär det av hem till mamma för att sy, plugga och sedan gå till cheerleadingen. Puss på er <3

Sleeping time

Nej usch och fy, nu är klockan redan över ett och jag är inte ens trött. Helt sjukt konstigt. Men jag måste gå och lägga mig nu för att orka upp och inte sova bort hela dagen. Imorgon (eller idag) ska jag åka in en sväng till stan och kolla på tyger och second hand, sy lite kjolar och på kvällen är det dags för cheer igen. Hoppas ni har haft en jättebra dag. Puss o kram på er <3

Love pink

image302

Kjol, Lindex
Tischa, Kate Moss Topshop
Skor, Asos

Less is more this time! Snygg tischa, snygg kjol och snygga skor! Det kan inte bli mycket bättre. Och att skorna är rosa gör saken inte sämre! Love pink!

Hårkontroll

image301

Usch, jag hatar verkligen mina naglar. De är svaga och går av ganska ofta. Jag funderar på att testa kosttillskottet Hårkontroll som finns i hälsokostaffärer och kostar 129 kr. Det är bra för både naglar, hår och hud. En förpackning räcker i ca. 2 månader och då är 129 kr ett bra pris! Jag har läst på flera bloggar att de har fungerat så jag kanske borde testa!

Solarium

Jag och min låtsassyster har bestämt oss för att sola solarium på onsdag. Det är första gången för mig! Har aldrig riktigt vågat prova men jag har ju velat göra det så nu ska jag äntligen testa! Sedan läste jag det här på en sida och blev lite nervös.

Vilka bör undvika solarium?
Statens strålskyddsinstitut avråder från att sola i solarium för att bli brun. Personer med ljus och känslig hud, liksom barn och unga under 18 år ska inte alls använda solarium. Om du har många bruna födelsemärken bör du inte heller sola. Att använda solarium mer än tio gånger per år anses öka risken för hudcancer. Om du använder solarium bör varje besök anpassas efter din individuella soltålighet och bruksanvisningen ska följas. Första gången i solarium bör du inte ligga längre än 5-10 minuter.



Men, jag hoppas att det går bra ändå! En liten gång kan ju inte skada så mycket, eller?


Blommigt

image300

Det är väl ingen människa som har kunnat undgå att det är blommigt som gäller nu i vår och sommar. Jag är på trenden. Blommigt är hur somrigt och fint som helst. De två blommiga sakerna här över skulle jag mer än gärna vilja ha. Kjolen kommer från Asos och portmonän från Accent.


Trasiga strumpbyxor


image298

Vad tycker du om trasiga strumpbyxor? Själv vet jag inte riktigt vad jag tycker. Det kan vara lite snyggt i rätt kombination och med lagom mycket hål men det kan också se ganska trashigt ut. Men det är ingenting jag skulle vilja gå runt i.

Nails

Hej på er
Sitter och målar naglarna samtidigt som jag kollar på Wallander. Hittade en flaska vitt nagellack i min syrras neccesär så jag hade tänkt att försöka mig på fransk manikyr. Men usch och blä, det blir inte snyggt kan jag lova er. Ska ta bort det igen och måla gult istället. Det var länge sen.

image297
Långa och fina naglar á la Kenza vore inte fel!

Pizza <3

Photo1876.jpg

Tunika, JC (Lånad av Lovisa)
Kofta, Vero Moda
Sjal, fått av mormor
Väska, mammas

Hej, nu har jag lite bråttom. Jag och mina systrar ska nämnligen till pizzerian och äta pizza. Ska bli riktigt gott. Här är kvällens outfit. Hoppas ni får en trevlig kväll. Puss <333

SOLO

image295

Jag kunde inte hålla mig igår så jag cyklade och köpte mig en SOLO. Mjau vad den är bra! Nej, nu ska jag gå och läsa min tidning och fixa naglarna ett tag.
Later!

Bild lånad från Solos blogg

Elinkan

image294
 
Skånes i särklass snyggaste människa måste väl ändå vara Elin. Med sin perfekta page och sina underbart snygga outfits tar hon mig med storm. Det här är ju bara för snyggt. Jag måste bara skaffa ett par röda Raybans och det är fort. Elin har klart veckans snyggaste outfit!

Pretty shoes

image293

Oh, I like the shoes!

Stöd canerfonden, köp en tischa

HÄR

Det är verkligen en sjukt bra idé. Köp en tischa för 164 kr plus frakt och hela beloppet går till cancerfonden! Japp, hela beloppet! Det är galet bra!

Zac

image292

Snygg kille i snygg tischa från Sid & Sally.

Locka håret

image291

Har precis tagit en dusch och satt upp håret i knutar uppe på huvudet. Jag ska nämnligen fixa håret så det blir lockigt idag! Det var hur länge sen som helst. Vi får hoppas att det blir lika fint som Miss Lohans hår på bilden!


Louise

image290

Louise i en supersöt kjol från Mango.

Summer glow

image288

Jag såg Malins inlägg om BUS krämen Summer Glow och insåg att jag faktiskt har den hemma i badrumsskåpet men jag tror aldrig jag har använt den. Får ta och göra det nu när min färg från Gran Canaria nästan är helt borta!

Kristian Luuk

image289

Jag var på konfirmationsgudstjänst i förmiddags och nu kom jag att tänka på att prästen var väldigt lik Kristian Luuk. Precis den där posen också. Haha, tokigt värre!

H&M Trend efterlyses

image287

Varför, varför, varför har vi inte H&M Trend här i Nyköping? Den här klänningen är galet snygg och jag vill ha den nu! Men jag ska ju till huvudstaden i April någon gång och kolla på Footloose så jag får passa på att kolla in den då!

Galet lika klänningar

image286
Lindex 199kr                                               H&M 198 kr

Made by me

428703-282

Sydde mig en liten kjol av en av klänningarna jag hittade i mormors utklädningslåda går. Förlåt för den dåliga bilden, men jag var tvungen att ta med mobilen och min mobil är typ universums dåligaste! Den är vit med rosa blommor på. Jag blev riktigt nöjd med den faktiskt!

Sommar

image283

Sommar, underbara sommar, kom hit!

God morgon :)

Idag hade jag tänkt att ta sovmorgon, typ till 11 eller så. Men istället väcks jag lite efter 9 av min låtsaskusin som kommer inspringande i mitt rum och ropar "Emma din gamla sjörövare, vakna nu". Han är ju för söt!

God natt :)

Nej, nu har jag varit vaken för länge igen. Är dödstrött så nu ska jag sova.
Puss!

Glad påsk

image280

Glad påsk på er <3


Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har varit med släkten och firat påsk idag. Fick lite påskägg, närmare bestämt 3 st :D Ett av mamma och Anders med godis och en badbomb i, ett av mormor och morfar med godis, strumpor (är inte det typiskt mormödrar att ge strumpor) och ett av pappa och Sanna med godis, en deo, lipsyl och en ansiktsmask. Imorgon kommer mina låtsaskusiner hit och äter påskmat. Ska bli roligt! Och så ska jag nog städa lite och kanske plugga om jag orkar. Har en hel del skolarbete jag måste fixa över lovet. Men det hinner jag nog. Hoppas ni har haft en bra dag.

Puss <3

Inspiration

image277 

image278

image279

Hittade de här sjukt inspirerade bilderna i datorn. Tyvärr är jag ju så smart att jag inte kommer ihåg vilken blogg dom kommer ifrån. Men sjukt snygga är dom. Älskar dom söta vintageklänningarna och den coola västen!

Timbaland tischa

image276

Är inte Johanna snygg i sin Timbaland tischa från H&M Fashion against AIDS? Jag kanske borde ta och kolla om den finns på H&M nästa gång för den var fin!

Skor

image275

Snygga skor från La Redoute!


Dagens outfit

image274

Fodral, H&M
Strumpbyxor, H&M

Så här såg jag ut idag. Hade även på mig min rosa sjal som jag har fått av Elin! Det är ju faktiskt skärtorsdagen idag så man måste ju ha något rosa på sig :) Nej, nu ska jag se om jag kan sy upp en av klänningarna jag fick av mormor. Snart kommer mina kusiner från Kalmar. Puss <3


Thursday

Hej på er. Förlåt för den dåliga uppdateringen idag, men jag stannade kvar i skolan och åkte dirket till dansen. Jag är med i Friends, ni vet organisationen som jobbar mot mobbning, och vi skulle ha lite påskmys idag i skolan. HAha, jag, Elin och Anna åt hur mycket chokladägg som helst så jag har redan tröttnat på påskgodis. Fast jag lär bli sugen på det igen, I promise you ;)

Just det, jag har helt glömt att berätta för er att jag fick med mig lite fynd hem från mormor i tisdags. Jag fick 2 blommiga klänningar, en blommig kofta, en ljusblå rutig sjal, ett par clipsörhängen och två halsband. Klänningarna ska sys upp lite eftersom de är väldigt långa. Koftan hade axelvaddar så jag skulle testa att ta bort axelvaddarna men den såg ut som ett nattlinne, haha väldigt stor. Så den ska tillbaka till utklädningslådan hemma hos mormor.

Hoppas ni har haft en bra dag. Puss <3

Kjol

image273

Kjolinlägg 250 känns det som, haha. Men det finns ju så mycket fina kjolar just nu. Den här kommer från Lindex. I like it!

Blommor

image272
Blus, Topshop
Shorts, Forever21
Väska, solglasögon och skor, Lindex

Åååh, jag har blivit helt kär i den här blusen från Topshop. Ge mig sommar och värme!

Onsdag

Hej på er. Hoppas ni har haft en bra dag. Idag har jag äntligen kommit igång med min matte. Jag ska beräkna lite om Sveriges stadsskuld, hur tråkigt som helst. Men även tråkiga saker måste ju bli gjorda, eller hur! Ikväll är det cheerleading. Jag har verkligen längtat och det ska bli hur kul som helst! Vad ska ni göra ikväll? Kram

Gran Canaria

Åååh, ta mig tillbaka till Gran Canaria. En av mina kompisar är där nu, är otroligt avundsjuk på dej Bellan! Jag längtar sjukt mycket efter värmen nu. Och min färg är snart borta och jag är blek igen. Det är hemskt men tyvärr sant. Nej, nu ska jag ta och sova. Min hemkunskap är äntligen färdig och redo att lämnas in imorgon bitti. Imorgon blir det som sagt inlämning av hemkunskapen och idrott, tror det skulle vara badminton. På kvällen blir det cheer också. Ska bli galet kul. Nej, sov så gott gullungar. Vi hörs imorgon! Puss <33333

Sista avsnittet?

Hörde jag fel eller sa dom något om att serien Gossip Girl är tillbaka i maj? Var det här det sista avsnittet? Det måste vara fler, för jag älskar serien!

Gossip Girl

image271


Nu sitter jag och kollar på Gossip Girl. Det är ju såååå bra. Samtidigt jobbar jag lite hemkunskap. Vi har en uppgift som ska in imorgon och jag är iiiinte klar än.

Tisdag

image270

Jeans, Bik Bok
Kofta, JC
Linne, H&M
Sjal, Fått av Elin
Sockar, Mammas

Hej på er.
Sitter i bilen på väg till skolan nu. Jag kommer inte kunna uppdatera något idag för jag ska till mormor efter skolan. Här får ni iallafall dagens outfit. Ha det på bra idag. Puss Emma

Inspiration

image268

Inspiration till tusen!


Blakes hund

image265

Det var allt en söt hund Blake Livley har i famnen.

Fy

image264

Jag hittade den här bilden i en blogg, kommer tyvärr inte ihåg vilken, och jag säger bara en sak, FY! Det var verkligen inte snyggt. Eller vad tycker ni?

Elins kjol

image262

Nu är älskade Elin's kjol klar. Den blev inte jättebra, men helt okej ändå för att vara gjord av mig. På bilderna ser den dock lite formlös ut. Lillsyrran fick vara modell eftersom jag inte vågade ta på mig den. Tänk om den skulle spricka, haha. Hoppas du gillar den darling!

Min nya frisyr

image261

Lovade ju att visa bilder på min nya frisyr så här kommer det :) Det ser typ ut som förrut, fast lite kortare ofc. Jag gillar det men jag saknar mitt gamla långa hår <3

Smurfan

image260

Tischa, 80s tees
Kjol, Topshop
Skor, DIn Sko
Solglasögon, Urban Outfitters

Okej, jag vet att jag har kjolar med i varje önskeoutfit nu för tiden. Men jag har kommit in i en "älska kjolar"- period. Men det är ju sååå snyggt och vem kan motstå Topshop's underbara kjolar? Tischan är riktigt söt. Var ett stort fan av smurfarna och framför allt smurfan när jag var liten. Och sen skorna och solglasögona, mums! Jag vill ha det här på mig imorgon. Vi får hoppas på bra väder för idag har det snöat (!) här i lilla Nyköping. Jag ska säga er en sak, tygskor och snö är inte så bra kombination!

Plant a tree

image259

Jag gillar egentligen inte tygkassar men den här var riktigt söt. Do your part, plant a tree. Du kan köpa den på Urban Outfitters.

Kjolen

image263

När jag tog upp tyget och skulle börja sy kjolen insåg jag att det var för litet och att det aldrig skulle kunna bli en kjol till mig av det. Jag gick och rådfrågade med lilla familjen hur jag skulle göra. Lillasyster tyckte att jag skulle göra ett förkläde till henne eftersom hon gillar att baka och mamma tyckte att hon kunde få tyget och använda till gardiner. Haha, det fick hon inte. Istället kom jag på att jag kunde göra kjolen till min kära Elin som är så smal. Håller på med den nu, men Elin jag måste säga dej att den inte blir så bra. Men vi får se när den blir klar! Hoppas ni har haft en bra kväll. Har tyvärr inte kunnat logga in på blogg.se för än nu...

Tyg

Glömde säga att jag köpte lite tyg på stan så ikväll ska jag fixa en kjol. Tyget är vitt med blå blommor på. Lovar att visa er när den är klar. Puss <3

UPDATE: Tyget var visst vitt med rosa och gula blommor. Valde mellan två olika i tygaffären och ett tag fick jag för mig att jag tagit det blåa ändå, men så är det alltså inte. Vitt med rosa och gula blommor alltså!


Hemma

Hej. Nu är jag hemma från stan. Var ju som sagt och klippte mig. Det blev ganska bra, fast frisören fönade mitt hår ganska konstigt så nu ska jag ta en dusch, platta håret och se om det blir bättre. Haha, jag måste berätta vad frisören sa när jag kom. Hon frågade om jag kom direkt från jobbet. Kan ni tänka er, hon trodde jag jobbade! Det kändes riktigt bra. Annars brukar folk tro att jag är yngre än jag är på grund av min längd så det var bara kul att hon trodde tvärtom. Att jag fick betala vuxenpris fast jag egentligen skulle betala barnpris (upp till 15 år tror jag det var) var ju inte lika kul, men jag vågade inte säga till. Haha, typiskt mej. Men men, det skiljde inte så mycket så det fick va. Nej, nu ska jag hoppa in i duschen. I'll be right back. Puss på er <3


Natti natti

Nu ska jag ta mig en kopp te, fortsätta plugga ett litet tag till och sen sova.  Imorgon ska jag klippa mej, tjoho. Mitt hår är så slitet nu. Men jag klipper bara topparna och sen lite mer uppklippt. Puss och god natt på er alla <3

Wow

image257

Wow, underbara skor från Scorett.

Lika väskor

image256

Håller ni med mig om att de här två väskorna är väldigt lika?

Väst

image255

Jag vill ha en väst. Det är coooolt :) Tjejen som har eyeliner-bloggen är supersnygg i sin och matchar snyggt med svart kjol och en cool tee.

Plugga

Nej, nu är det dags att plugga. Har seminarium i so och jag har inte ens börjat med uppgiften vi ska lämna in, Inte bra inte bra.

Förresten, jag tror mitt projekt inte blir så lyckat ändå. Men jag ska se om jag kan göra på något annat sätt. Haha, ni fattar nog itne vad jag menar men.. :)

Dagens shopping

image252

Fodral, H&M

428703-253

Foundation, Lindex
 
428703-254

Örngott, Hemtex

Jag fick mitt fodral tillslut. Fast inte det på Gina Tricot utan ett från H&M istället. Det på Gina gick ända ner till knäna på mig. Köpte också en foundation, Miracle touch liquid elution, och ett örngott till mitt hemliga projekt. Ni får se senare vad jag ska göra med det. Puss <3

Save our forest

image251

Kjol, Forever21
Tischa, Forever21
Väska, Asos
Skor, Din Sko

Imorgon ska jag tillbaka till skolan för första gången på länge. Då skulle jag gärna ha på mig det här. Jag har gått och blivit lite småkär i den här tischan. Den är ju så söt!



Shoppingdag

Hej på er, hoppas ni har sovit gott. Idag ska jag in till stan ett tag. Ska kolla på AA-lookien och kjolen med dragkedja på Gina Tricot och sen får vi se om jag hittar något. Vad ska ni göra idag? Kram <3

Sleep time

Nej, nu är det dags för mig att gå och lägga mig. Är riktigt trött nu. Imorgon ska jag gå på stan :D Åååh, det ska bli så kul. Har inte shoppat på år och dagar känns det som. Puss på er alla, ni är bäst <3

Marc Jacobs

image250

Den här fabulousa lilla klockan från Marc Jacobs skulle jag gärna ha runt halsen. Desvärre kostar den nästan 2000 kr, inte riktigt min prisklass alltså. Men jag drömmer vidare...

Tröjor med bra budskap

image249

Jag gillar tröjor med budskap. Som dom här från Forever21. Min favorit är nog den med ugglan, Save our forest. Vilken gillar du bäst?

Charlotte Perelli

image248

Charlotte Perelli vann till slut. Grattis får man väl säga!

See you

Nu går jag och kollar på Melodifestivalen. Hejar inte på någon speciell, bara inte Christer Sjögren vinner är jag nöjd! Ha en bra kväll gullungar!

Melodifestivalen och BJÖRN




image247

Han är ju helt lovely. Och idag är han med igen. YES! Det kan ju inte bli bättre.

New York

image245

Tischa, 80s tees
Kjol, Topshop
Solglasögon, Asos
Väska, Topshop
Skor, Asos

Å, jag har alltid velat åka till New York. The big apple. Det verkar så kul där. Och det finns ju hur mycket affärer som helst. När jag åker dit någon gång i livet skulle jag gärna ha på mig det här!

Massor med smink

428703-244

Jag måste bara visa det här för er. Det är min syster som har 3 kompisar här. Dom skulle sminka sig så alla tog med sig allt smink de hade. Puss på det alltså för det är galet mycket. Allt kom inte ens med på bilden ;)

Rihanna

image242

Vad säger ni om kläderna Rihanna hade på sig på konserten? Jag gillar det inte...

Fläta

image241

Typ så här blev det. Inte så bra bilder, men.. Jag tycker det blev ganska fint, det är mycket finare i verkligheten´!

Ingen film

Det blir ingen film för mamma har redan lämnat tillbaka den. Istället ska jag platta håret. Jag saknar mitt platta hår. Och så ska jag försöka mig på en lättare frisyr den här sången. Rosetten gick ju som sagt inge bra så nu ska jag göra Nicoles fläta istället.

Film

Nej, nu ska jag ta och kolla på en av filmerna vi hyrde igår. Den med Jessica Simpson som jag fortfarande inte vet vad den heter :) Puss o kram, vi ses sen!

Paperbag waist

image239 image240

Jag är riktigt sugen på en kjol med paperbag waist. Helst en svart som på första bilden. Ska ta och sy mig det nån gån när jag får tid och har ett svart tyg hemma. Bilderna är lånade från Modette.

Lika?



image238

Ja, lite lika är dom allt!

Monki

image237

Allt kommer från Monki. Ge mig kjolen och bodyn! Puss puss

Dagens outfit

428703-236

Tunika, Ellos
Sjal, Fått av Elin
Strumpbyxor, H&M
Rosa nagellack, Depend nr. 111

Min sjal luktar Elin. Puss på det <3

God morgon <3

Hej på er. Hoppas ni har sovit gott. Idag vaknade jag vid halv tio, gick upp och tog en dusch och åt frukost. Efter det har jag inte gjort så mycket. Ska snart ta och klä på mig. Och sminka mig för första gången på en vecka :) Puss på er <3

image235

Den här kjolen från Asos skulle jag gärna ha på mig idag!

Rosa klänning

image234

Tänk er den här klänningen till en svart cardigan och svarta strumpbyxor. Helt sjukt snyggt! Jag vill ha den.

Lawrence



Jag älskar den här låten. Man blir så glad när man hör den!

Forever21



image233

Söt liten klänning från Forever21

Desperate housewhifes

image232

Nu ska jag gå och kolla på Desperate Housewhifes som söta Elin lånade ut till mig. Tjingeling så länge <3

Klänning

image229

Ja, det är sant som alla säger. Den är galet söt.

Projekt: Örngott

image228

Har precis kommit på ett litet projekt jag ska börja med snart. Så fort jag får tag på ett gulligt örngott... Mer än så säger jag inte!

I like it

image226

Kjol, Monki
Tischa, Topshop
Skor, Din Sko
Väska, Asos
Nagellack, Essie

Jag vet att jag tjatar om blå kjolar men det är verkligen hot hot hot! Jag vill ha en nu!

Ingen rosett för mig

Måste ju berätta för er att jag försökte som en tok igår kväll med att göra rosetten, men icke sa nicke. Det funkade inte.. Man måste nog ha hjälp för att kunna göra den. Eller så har jag för kort hår. Tror det beror på både och!

Nicole

image225

Är inte klänningen supersöt! Vill ha en liknande på skolavslutningen. Mums!

ELIN <3

image224

Supersöta Elin var pecis förbi med en underbar sjal hon köpt i London, te som också är från London i en supersöt burk, hemmagjorda muffinsar och hennes DH-box som jag får låna. Tack Elin! Du är verkligen bäst. Älskar dej massor <333


Färgglatt

image222

Det här är snyggt. Riktigt snyggt!

Svart kjol

image221

Vill ha en svart kjol. Den här kommer från H&M och kostar 98 kr. Får ta och prova den nästa gång jag är i stan.

Nicole

image220

Är hon inte söt i den här frisyren.

Hej

Hej på er alla. Hoppas ni har det bra. Nu skulle jag egentligen kunnat stå på ett par skidor i full fart ner för en skidbacke men istället sitter jag här i mjukiskläder och hostar. Men, så är livet ibland. Hoppas ni har det bra iallafall. Idag blir det film och slapp vid datorn. Puss på er <3

Blommig kjol

image219

Wow, är den inte underbar! Den som ändå hade pengar.
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=60454092

Rosa jeans

image218

Jag fick ett par rosa jeans i födelsedags present i somras men smart som jag var bytte jag dom. Ni anar inte vad jag har ångrat mej efteråt. Vill verkligen ha tillbaka dom. Det är ju jättegulligt. De här jeansen kommer från Nelly och de jag fick kom från Gina. Om dom kommer in igen kommer jag absolut köpa dom. Puss på er <3

Chinos

image217

Vad tycker du om chinos? Jag tycker det är rätt snyggt, men jag vet inte om jag skulle passa i det!

Elin Kling

image216

Jag slutar aldrig imponeras av den här tjejen. Kolla bara på kjolen. Precis en sån modell som jag vill ha. Och jag har ju tjatat om en blå kjol ocksål. Det är ju så coolt. Jag ska sy en liknande den här! Så fort jag blir frisk ska jag ta raka vägen till tygaffären och köpa massor med tyg. Mums vad mycket fina kjolar jag kommer ha sen. Vill ha massor, en svart, en blå, en till färgglad och ett helt lager med blommiga. Man kan aldrig ha för mycket kjolar, det är bara så!

Jag

image215

Sånna här roliga och inspirerande bilder blir det när man är sjuk. Haha!

Ingen skidresa

Det blir ingen skidresa för min del imorgon. Mår inte så bra. Istället blir det slöa framför dator och kolla på film. Jag och mamma var och hyrde två åt mig nyss. Kitty och hollywoodmysteriet och någon med Jessica Simpson :) Jaja, en sak som är possitiv med att jag inte följer med är att jag får tillbaka pengarna vilket betyder att jag blir lite rikare på måndag. Woho, då ska det shoppas!

I mitt påskägg

image214

Det här skulle gärna få ligga i mitt påskägg nu i påsk. Från H&M, Monki, Mango och Betties Galleria.

Inspiration

image213

www.fashiontoast.com

Oh yeah

image212

Oh yeah, kolla in naglarna

Godis

image211

Snart kommer syster hem med en godispåse till mig. Mums! Skulle egentligen följt med henne till Hemköp och köpt godis till skidresan imorgon (hoppas hoppas jag kan följa med) men eftersom jag är sjuk fixar hon det åt mig.

Klänning

image210

Den här klänningen från Stylebystars är ju bara för snygg alltså!

Nagellack

Nej, nu blev jag sjukt sugen på att måla naglarna. Har inte haft nagellack på nästan en vecka nu (!!) vilket är sjukt länge sen för att vara mig. Tror jag tar mitt gula från Viva la Diva! Puss på er så länge <3

Teddybear

image209

Mycket sött halsband från Betties Galleria. Är på rea och kostar nu 49 kr.

H&M

image208

Det här får man om man beställer från H&M just nu. Vad säger ni? Jga säger så här: H&M har haft bättre saker. Men ett vitt linne är ju alltid bra att ha!

Neccesär

image207

Jag måste ha en ny liten neccesär att ha i handväskan. Den här var söt och vårig. Den kommer från H&M.

Blommig väska

image206
Jag kan inte sluta titta på den här väskan. Den är ju så underbar. Jag måste ha den i vår. Tänk er den med en vit eller kanske rosa tunika. Yummy. Den kommer från nystil.se och kostar 379 kr. Den ska bli min i vår, jag lovar er!

Dragkedja

image205

Kjol, Monki
Topp, H&M
Strumpbyxor, H&M
SKor, Mango
Glasögon, Urban Outfitters

Jag vill ha en kjol med dragkedja, NU! Till det vill jag ha en vit tischa, eller varför inte en vit body. Matcha med svarta klackar och ett par solglasögon i någon häftig färg. Å, det är ju så snyggt.

Sjukhuset

Förlåt för den dåliga uppdateringen ikväll men jag har hostat så mycket idag att jag och min låtsasmamma åkte upp till sjukhuset så jag fick hostmedicin. Det gick bra och nu måste jag verkligen se till att bli bättre. Ska och åka skidor med skolan på fredag och då vill jag verkligen vara bra. Nu är det Top Model som gäller. Puss <3

Rosa strumpbyxor

image204

Just nu har jag gärna på mig mina sköna mjukisbyxor och min gamla tråktischa, men hade jag varit frisk hade jag mer än gärna haft på mig det här!

Hjärta

image203
Hjärta. Hjärta. Hjärta. Hjärta.
Många hjärtan till det här uuuuurcoola halsbandet från Urban Outfitters!

Onsdag

Onsdag idag vilket betyder torsdag idag. PANIK! Vi har både So inlämning då och prov i konsthistoria. Jag är inte alls klar med So:n och har inte börjat öva till provet. Plus att jag är sjuk! Måste alltså se till att bli frisk samtidigt som jag stressar ihjäl mig. Inte världens bästa kombination precis..

Hoppas ni har det bra! Puss puss <3

Hopp i säng

Ska gå och lägga mig nu. Jag är verkligen supertrött.  Imorgon stannar jag hemma igen, vill se till att bli ordentligt frisk innan jag går till skolan. Men innan jag går och lägger mig måste jag bara få tipsa er om ett jättebra shampoo och balsam. Det kommer från Herbal Essences och har doften Hawaii Hibiscus och Coconut. Den luktar gott som godis (vem gillar inte godis liksom?) och gör håret mjukt och fint. Värt att prova! Dock tycker jag att färgen är lite läskig, blå! Men det får man tåla om man vill lukta som en liten godisbit när man stiger ur duschen.

Godnatt sötnosar <3

image200


Sjukt smal

image199

Nog visste vi redan att alla modeller är smala, men det här ser verkligen inte friskt ut. Stackars människa säger jag bara. Hon kan inte må bra!

Gult

image198

Gult är hett nu i vår. Det lyser upp tillvaron och gör dina outfits roligare. Jag gillar't.

Gullig frisör..

Jag skulle ringa till frisören för att boka om min klipptid eftersom jag inte orkar gå dit nu när jag är sjuk. Hon som svarade var gullig :)

Frisören: Hej du har kommit till salong Baresso, vad kan jag hjälpa dig med?
Jag: Hej, jag heter Emma och jag har bokat en klipptid. Men jag kan inte komma för jag har blivit sjuk.
Frisören: Nej men usch. Jag hör det lilla gumman.
Jag: Hehe, jaa... Men jag undrade om jag kunde komma imorgon istället.
Frisören: Nej men självklart ska vi ordna det. Vi vill ju inte att du ska må sämre. Stackars liten.
Jag: Nej det är ju inte bra. Men vilken tid kan jag komma?
Frisören: Du kan komma samma tid som du skulle kommit idag. Blir det bra?
Jag: Det blir jättebra. Tack så mycket!
Frisören: Det var så lite så lilla du. Då ses vi imorgon kl. 15.00. Krya på dig nu.
Jag: Tack så mycket. Det ska jag!
Frisören: Bra bra. Ha det så bra du. Hejdåååå.
Jag: Hejdå!

Haha.. Hon var ju iallafall trevlig! :) Men kanske lite, ja, för mycket ibland! Men hon gjorde mig på gott humör!

God morgon

Hahaha, kanske inte riktigt god morgon. Snarare god förmiddag. Jag har sovit hela natten första gången på flera dagar nu. Idag vaknade jag kl. 11.20 vilket var hur skönt som helst.

Idag måste jag se till att plugga lite. Har massor att göra. Jag har ju klipptid idag så jag hoppas jag orkar ta mig in till stan. Jag hade mest tänkt att klippa topparna och klippa upp lite mer. Hoppas ni får en bra dag.
Puss och kram <3

God natt

Nej, nu måste jag verkligen gå och lägga mig. Måste ju se till att bli frisk snart. Ha det bäst.
Puss puss <3

Hemma...

image197

Jag har som sagt varit hemma hela dagen, och jag kommer vara hemma imorgon också. För att vara på den säkra sidan. Jag vill ju inte komma tillbaka och bli ännu sjukare. Nu ska jag kolla lite på Anna Phil och sen får jag se om jag orkar kolla på American Idol.

Någon söt liten människa som vill göra mig på lite bättre humör genom att ge mig en LG Shine? (a)

Underbar

image196

Någon som inte tycker den här bilden är underbar?

Linne

image195

Jag gillar de här underbara linnena från H&M. Jag älskar den snygga ringningen och fallet. Matchas superbra med leggings och en liten väska med axelrem snett över kroppen. De kommer från H&M och kostar bara 79.50 kr vilket betyder att man har råd att köpa flera. Mina favoriter är den rosa, vita och svart/vita. Vilket gillar du bäst?

Sjuk

Hejsan. Förlåt för den dåliga uppdateringen igår, men jag mådde verkligen inte bra. Stannar hemma från skolan idag. Vi åker till Romme med skolan på fredag så jag vill inte vara sjuk då.


Måste bara tacka alla underbara människor som läser och kommenterar min blogg. Det är sjukt kul att ni gillar min blogg. Ni är bäst <3

ELIN: Hoppas du har haft det hur kul som helst i London. Jag är jätteledsen för att jag inte kunde komma till skolan och träffa dig idag. Men jag hoppas att jag kommer imorgon. Puss puss <333333333


Go Emma, go Emma

image193  

image194

Ojojoj,  nu börjar det hända grejer här va. Är nummer 55 på listan över mest aktiva bloggar idag :) Har även slagit mitt rekord i besökare idag. Hela 280 sidvisningar och 130 unika besökare. Go Emma, go Emma!

UPDATE: När dagen var slut hade jag haft hela 340 sidvisningar och 168 unika besökare. Helt sjukt!

Sibel och Nordman

image190  image191

Det blev alltså Nordman och Sibel som gick vidare till finalen. Sibel är jätteduktig, men Nordman.. Neej, fy fy.

Grilla

Nu är det dags att äta middag. Det blir grillat för första gången i år. Mums!

Volym

image189

Inte världens bästa bilder, webbcamera suger höhö, men här är iallafall resultatet. Blev faktiskt bra, trots att det inte syns så bra på bilderna. I like it!

Volume master

image188


Åh, jag vill så gärna ha en Volume master. Elin har en och hon tycker den är superbra! Tänkte, eftersom jag mår lite halvdåligt idag, att jag skulle testa med en vanlig våffeltång för att se hur det funkar. Om det blir bra lägger jag upp en bild sen. Puss <3

Sjuk?

Nej fy, det känns som att jag håller på att bli sjuk. Både fryser och är varm på en gång och har jätteont i halsen. Får ta och stoppa ner mig i soffan och kolla på någon mysig film. Hoppas ni mår bra iallafall!

Rosa tunika

image187

Jag gillar den här tunikan mucho mucho. Enkel men snygg. Den kommer från H&Ms barnavdelning och kostar just nu bara 29.50 kr. Synd bara att man måste köpa för 200 kr för att få beställa och att jag är pank. Om den finns kvar efter barnbidraget kanske jag beställer den :)

Gravid?

image185

Är Britney gravid? Hon själv förnekar det, men man vet ju aldrig! Eller så har hon kanske bara gått upp lite. Det kan ju alla göra!

Rosett

image184

Jag älskar den här supergulliga frisyren. Tyvärr ser den ganska svår ut att göra. Men den måste definitivt provas på!

Nagellack

image183

Jag vill ha det oranga från Depend!

Sjal

image182

Satt och kollade lite på Wedins och kom på att en sån här sjal fast ljusblå finns i utklädningslådan hemma hos min mormor. Det är ju sjuktsnyggt med rutiga sjalar. Måste låna med mig den hem nästa gång jag är där :)

Hemma spa

image181

Nu blir det hemmaspa med bubbelbad, hårinpackning och mainkyr. Mysigt mysigt!

Underbar kjol

image180

Jag vet att jag har haft med den här bilden förrut men jag äääälskar verkligen den här kjolen. Synd att inte Urban Outfitters finns här i lilla Nyköping. Men tyvärr så är det ju inte så...

God morgon

Hej och god morgon på er alla. Idag vaknade jag vid 10 i 9 av mig själv! Inte vanligt när det kommer till mig hahaha. Vaknade av att min näsa var helt igentäppt och ont i halsen. Så idag blir det bara att ta det lugnt. Nej, nu ska jag gå och laga mig en stor kopp te!

Ashley

image179

Underbart vacker bild på Ashley

Klockrent

image178

Behöver jag säga någonting? Okej, isåfall säger jag.. KLOCKRENT!

Let's dance

Hahaa, nu är jag väl snurrig. Jag menade Let's DAnce så klart, inte Melodifestivalen. Nu ska jag gå och kolla på LET'S DANCE! Puss på er <3

Melodifestivalen

image175

Nu blir det Melodifestivalen och chokladmuffins. Puss

La Redoute

image174

Gult är inte fult, right?

Solisar

image173

Underbara solglasögon från Fred Flare. Jag vill ha en i varje färg!

God natt

image172

God natt allihopa. Nu är jag jättetrött! Blir en tråkig dag imorgon nu när min älskade Elin åker till London! Är så avis på dej gumman men du är verkligen värd det! Ha det så bra! Puss puss <3

Bjuder på en otroligt fin bild från UU. Älskar allt, glasögonen, tischan och kjolen.

Blue like the sea

image171

Kjol, Modemecka
Body, Ellos
Sjal, Modemecka
Skor, H&M

Söt blus

image170


Nu i vår vill jag ha söta blusar i överflöd. Den här från Asos var supersnygg och passar bra till jeans också!

Ny bloggdesign

Som ni kanske ser har jag fått en ny design på min blogg. Den superduktiga tjejen som hjälpt mig med den är Ida. Tack Ida, jag är supernöjd. Vad tycker ni om den? 

Väska

image168

Jag gillar den här väskan galet mycket. Det ska bli min <3

Dance

image167

Åhh, äntligen dans. Har gått runt i skolan och varit jättesugen på att dansa hela dagen så nu ska det bli såå kul att åka till dansen. Vi ses i kväll. Puss

Cupcakes

image165

Världens underbaraste lipgloss. Små muffinsar, I like! Finns på Urban Outfitters.

image166

Toooorsdag

image164

Idag är jag glad. Solen skiner ute, jag har snart dans, det gick ganska bra på matteprovet och jag fick MVG i sångdelen på musiken. Många anledningar att vara glad alltså. Något som skulle göra mig ännu gladare skulle vara att få den här suuupersöta tischan. Synd bara att jag inte är blondin :)

Tuggummin tack

image163

Supergulligt halsband från Modemecka. Tuggummiberoende som jag är! Haha, men tyvärr får jag ju inte äta tuggummi pga. tandställningen :(

Mommy, it's spring today

image162

Kjol, Topshop
Tischa, H&M
Skor, Din Sko
Väska, Wedins

Onsdag

Då har ännu en skoldag passerat. Känns som om dagarna bara springer förbi. Vi var på badhuset idag med skolan. Var väl helt okej, vi fick typ livrädda varandra och simma lite. Har precis ätit en macka och nu ska jag sitta här tills det är dags för cheerleading. Blir nog lite plugg också för jag ska göra matteprov imorgon!

Färgglada skor

image161

Färgglada skor kan lyfta en hel outfit. Bilden över är ett mycket bra exempel!

H&M katalogen

image160

Gossip Girl var bäst som vanligt. I love it! Förresten fick vi hem H&M katalogen för vår och sommar idag. Har inte hunnit kolla i den riktigt än, men ska göra det snart! Hoppas ni har haft en bra kväll!

Tisdag

Hej på er. Gick riktigt bra i skolan idag. Fick massor gjort. Åkte in till stan och bokade en klipptid efter skolan. Blev på tisdag kl. 15.00. Ska bli skönt att klippa mig, mitt hår är slitet!

Hade dans idag. Var hur jobbigt som helst. Vi hade styrka i typ 45 minuter så jag har ont i varje muskel på min kropp nu. Och värre lär det väl bli imorgon!

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, sätta i en hårinpackning och kolla på Gossip Girl. Blir nog en kopp te också! Puss på er <3

Vårjacka

image155

Gillar den här jackan från H&M.

Blommig klänning

image154

Skulle den slutat vid den första volangen hade den varit underbar. Från Ellos!

Plugga

image153

Jag borde plugga. Men istället hittade jag den här söta bilden. Får hur mycket vårkänslor som helst. Jag vill se ut så här nu i vår. Jag skulle dock haft ett par andra glasögon, men annars är det klockrent!

Svart kjol

image152

Det här måste vara universums underbaraste kjol. Den kommer från Asos! GE MIG <3

Skjorta

Hej! Idag har varit en ganska dålig dag för mig! Har nästan inte jobbat något i skolan idag! Efter skolan gick jag först till tygaffären och köpte sidenband och till Röda Korset och köpte en randig skjorta för bara 20 kr. Tyvärr var den lite väl stor men det funkar ändå.

Body

image148

Någon söt människa som vill ge mig den här?

Annie get your gun

image146

Kom precis hem från musikalen "Annie get your gun". Den var superbra och alla spelade bra, speciellt min kompis Cissi <3 Efter det åkte vi till Max och åt så nu är jag proppmätt hahaaa.

Våfflat hår


image145

Nu är våfflat hår som sagt inne igen. Kommer du haka på trenden? Själv är jag lite osäker!

Hemma

Hej! Nu har jag kommit hem från stan! Fick med mig tofsar, en hårinpackning från Gunry och en sjal till min kompis hem! Snart blir det lunch, tagliatelle och fläskfile! Mums!

Outfit

image144
En söt "Annie get your gun" inspirerad outfit jag gärna skulle ha på mig ikväll på musikalen.


Söndag

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra förmiddag. Själv har jag varit på konfirmation. Var väl lite mysigt. Nu åker jag, mamma och min syster ner på stan. Ska mest kolla runt lite. Köpa en klänning på JC om den finns i min storlek, köpa present till en kompis och beställa klipptid. Mitt hår är väldigt slitet så jag måste klippa det nu! I kväll blir det att gå på musikalen "Annie get your gun" med familjen. Min kompis Cissi och min systers lärare är med i den så det ska bli kul!

puuuussss, och ha det så bra <3

Header

Har fixat en ny header till min blogg :) Tyvärr kan jag inte fixa dit den på bloggen så jag ska fråga min älskade Elin  om hon vill hjälpa mig <3

3 tunikor

image142

De här tunikorna från Halens skulle gärna få flytta in i min garderob. Enkla, men snygga!

Be mine

image143

Please be mine!

Bamboo tävling

image141

Just nu pågår en tävling på My, Jenny och Carros blogg där man kan vinna ett par bamboo örhängen. Det säger man ju inte precis nej till! Vad med och tävla här ni också.

Rosa

image140

Varför använder jag inte mina rosa leggings? Det är ju hur snyggt som helst!

Spegelhalsband

image136

Spegel spegel på bäggen där, säg vem som vackrast i landet är!
Jättegulligt spegelhalsband från Asos! Jag vill ha det!

Lördag

God morgon på er! Idag blev jag väkt tidigt för mammas kille fyller år idag. Efter lunch kommer släkten hit och firar honom. Nu ska jag gå och äta frukost. Puss puss

RSS 2.0