Halsband

Tack för en otroligt lyckad kväll tjejer! Jag älskar er <3333

image135

Hittade det här superfina halsbandet i min mammas smyckesskrin. Det var min gammelmormors. Jag älskar det! Nej, nu är det nog läggdags för min del. God natt <3

Ingen kjol

Nej, det blir ingen kjol för mig idag. Hittade en gammal tshirt som jag tänkte göra om till en kjol men jag råkade klippa lite fel så den gick sönder. Istället ska jag hoppa in i duschen. Puss <3

Min dag

Hej. Nu har jag kommit hem från skolan. Gick inet så bra idag. Jag och Elin hade jättesvårt att plugga! Istället satt vi och skickade mail till varandra fast vi satt typ 1 meter ifrån varandra. Men mysigt var det.

Idag fyller Belinda 16 år så vi ska till henne på fest ikväll. Ska bli jättekul. Jag ska gå över till Elin vid fyra så ska vi fixa iordning oss med lösnaglar och allt. Bara ett problem, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Fick värsta suget efter att sy, men jag vet inte om vi har något bra tyg hemma. Kanske skulle kunna sy mig
den här. Den är ju söt. Nej, nu ska jag gå och leta tyg. Puss på er <3

Christina Aguilera

image131

Är inte Christina och hennes son ursöta tillsammans?

Top model

image132

Missa inte Top Model 9 på Tv 3 om några minuter :)

I love cheer

Kom precis hem från cheerleadingen. Asså, det är hur kul som helst. Ni som inte har prövat, ni måste testa för det är skitkul. Idag bestämde vi vilka färger vi ska ha på dräkterna. Det blev rött, vitt och guld. Det var tydligen inget lag i hela Sverige som har de färgerna så det känns lite kul att vara ensamma om det. Vi har bestämt en liten bit av namnet på laget också. Vi ska heta East Coast och sedan nånting mer efter. Jag säger bara en sak, I love cheer <3

Bästa hårsprayen enligt Modette

image130

Modette har listat de 10 bästa hårsprayen. På första plats kom Extra Full Freezing Spray från Matrix. Så här skriver Modette om hårsprayen:

"Extra Full Freezing Spray. 150 kr, Matrix. Storfavoriten bland hårsprayerna är Matrix fantastiska spray med det fantastiskt 80-talsklingande namnet Vavoom. Den ger volym, osynlig stadga och glans på samma gång."

Kanske borde testa den. Låter ju hur bra som helst!

Orange nagellack

image129

Jag vill ha ett orange nagellack i vår. Det här kommer från O.I.P. Snyggt snyggt, sjukt snyggt!


Tomorrow I wanna wear this

image115

Kjol, Top Shop
Tischa, Top Shop
Skor, Din Sko
Väska, Urban Outfitters
Örhängen, Top Shop

God natt <3

Nej, nu är det dags för mig att gå och lägga mig. Är faktiskt inte så trött just nu men jag måtse ju orka upp till skolan imorn. Då blir det massor med bild och idrott. Vi ska till badhuset, men jag kan inte vara med och bada så istället ska jag gå en promenad i skogen. Hoppas bara det inte regnar. Sov så gott. Puss och kram <3

Lily Allen

image128

Är hon inte galet söt?

Nagelstärkare

image127

Jag har typ universums svagaste naglar. Dom bara spricker och går av hela tiden! Har provat massor men ingenting fungerar. Kanske borde jag ta och testa den här produkten från Sally Hansen. Den både stärker naglarna och gör så att dom växer snabbare. Kostar 120 och finns på bla. Åhléns och Kicks. Kanske är det värt att prova. Någon som vet om den är bra?

Ögonfransböjare med värme

image126

Jag vill ha en ögonfransböjare med värme! Fransarna blir mer uppböjda och det håller längre. Just den här kommer från Depend.

Brun utan sol

image123

Vill bara tipsa om den här brun utan sol krämen från ACO. Man blir stegvis brunare utan att få fula ränder eller bli orange. Finns att köpa på apoteket för ungefär 60-70 kr om jag inte har fel.

Veckans snyggaste outfit

image125

Förra veckans snyggaste outfit kommer, enligt mig, från Käthe. Hon matchar en supersöt ballerinatischa med en superhet blå kjol. Snacka om habegär här alltså! Klockrent tjejen!

Funderar faktiskt på att sy mig en liknande kjol. Hur snygg som helst! Vad tycker ni om Käthes outfit?

Stina-Lee

image121

Snälla människa ge mig ditt hår!

Måndag

Back to school today. Var ändå helt okej. Bäst var ju såklart att träffa alla saknade kompisar. Efter skolan var det bara hem och plugga som gällde. Ska fortsätta att plugga i typ 1 timme till, sen in i duchen och efter det blir det American Idol. Hoppas ni har haft en bra dag. Puss <3

God natt

Ojojoj, här har man varit DUKTIG! Har pluggat ända sen efter middagen vid halv 7. Har fått en hel del gjort. Har gjort klart min teknikrapport och gjort en hel del på tidslinjen om första och andra världskriget. Nej, nu har jag faktiskt förtjänat att gå och lägga mig. Ska bli riktigt skönt för nu är jag trött! Förresten så börjar skolan imorn. Säger bara en sak, ÅÅNGEST. Har som sagt mycket att göra i skolan. Men puss på er och god natt <3


Peaceörhängen

image122

Riktigt snygga peaceörhängen från KyssJohanna.

AA kjol

image119

Är inte den här kjolen från AA jättesöt? I like it. Du får den för £28 vilket är runt 350 kr tror jag.

Sunday, bloody sunday

Haha, rubriken stämmer rätt bra in på hur jag kommer känna mig när dagen är slut. Har lovat mig själv att plugga hela kvällen. Har massor att göra som jag har skjutit upp länge så jag måste verkligen ta tag i det nu.

Var inne på stan i förmiddags med Elin och Lovisa för att kolla på min lillasyster när hon var med i Nyköpings schlagerfestival. Guess what, jo hon vann. Den lyckosten fick bla. en studioinspelning på sin låt hon sjöng (No one med Alicia Keys), presentkort på en frisersalong på hela 300 kr och lite annat smått och gott. GRATTIS SIS <3 Självklart kunde jag inte gå på stan utan att köpa något. Jag köpte lösnaglar och jag och Elin köpte två ansiktsmasker och ett läppglans till en kompis som fyller på fredag.

Nej, back to work. Ha det så bra. Puss puss <3

Underbara skor

image120

Supersnygga skor från Topshop

Portmornäer

image118

Tre supergulliga portmonäer från Accesoara för 399 kr. Jag gillar den röda bäst. Vilken gillar ni bäst?

B&J



image124

Måste bara tipsa om universums godaste glassarsom jag och Elin åt igår på tåget på väg hem från Stockholm. B&J Cookie Dough och B&J Chocolate Fudge Brownie. DE slår verkligen allt. Tyvärr är de ganska dyra, men jag lovar er, det är värt varenda krona.


American Appeal


image114

American Appeal!! Är den inte snygg? Alla köper ju svarta, så varför inte satsa på en vit? Snyggare om du frågar mig och så passar den ju bättre i vår och sommar. Kostar 249 kr på Nelly.se.


Shopping

Åååååh, det var verkligen hur kul som helst i Stockholm. Började med att vi gick på tåget. Självklart satte vi oss i första klass utan att veta om det. Där satt vi och garvade och pratade skithögt. Men sen när vi skulle visa biljetterna sa dom till oss att det var första klass så då fick vi byta platser. Hahha, lite pinsamt. Där satt vi och flummade och alla typ glodde på oss as mycket. Blev typ samma sak när vi åkte hem, fast då åkte vi inte i första klass. Ojojoj, stackars människor som fick sitta i samma vagn som oss.

image107

    

Rosa och vit randig långskjorta, 199 kr H&M
Randig tischa/tunika, 79 kr H&M
Vit tischa, 49 kr H&M
Rött skärp, 15 kr Gina Tricot
Solglasögon, 5 kr st H&M
Jeans, 399 kr Bik Bok

Jag köpte också ett par svarta tygskor för 199 kr på Din Sko (dom ligger där uppe och jag orkar inte gå och hämta dom. Hahaha, gud vad jag är lat) och ett blommigt linne/klänning för 99 kr på H&M som är BORTA! Hittade det inte när jag packade ur min väska och nu har jag letat överallt men det är gone. Fan, det som skulle varit så fint nu i vår och sommar! Hoppas det dyker upp!

STOCKHOLM

image105

Hej på er. Idag gäller det. Kl. 10.13 tar jag och Elin tåget till Stockholm för att shoppa. Ska bli hur kul som helst. Var tvungen att kolla om mitt barnbidrag kom igår, vilket det gjorde, så jag passade på att skriva ett inlägg samtidigt. Hoppas ni får en jättebra dag.

xoxo
Emma

(haha, lite gossip feeling där)

Förresten, har glömt att säga det. När mamma kom hem från jobbet igår hade hon med sig kläderna från Ellos. Trodde inte att de skulle komma nu eftersom vi skickade efter dom i lördags och det skulle ta 6-8 dagar. Allt passade mig, fast koftorna var väldigt långa, men det är väl sånt man får leva med när man är kort som mig!

Little black dress

image101

Har du svårt att bestämma kläder till festen? Satsa på ett säkert kort, den lilla svarta funkar alltid. Kolla bara hur snygga Amanda och Stina var i sina på Elle-galan.

Jag vill också vara med på Ellegalan!!!! Men vänta ni, om några år är det där jag och Elin. Right gumman? ;)

Svart och vit klänning

image99

Är innte den här klänningen jättefin? Passar både till vardag och fest beroende på vad du har till den. Du hittar den på
Stylebystars för 399 kr.

Vinn ett halsband


image98

Självklart är jag med i Linns tävling där man kan vinna det här underbara halsbandet från Betties Galleria. Du kan tävla
här fram till 26/2.

Kjol

image94

      

Hade inget att göra igår så jag sydde en kjol. Blev faktiskt väldigt nöjd med den. Gjorde den av ett gammalt lakan jag hittade hemma. Tyvärr såg jag när jag hade gjort typ halva kjolen att det var några bokstäver fastsydda längst fram. Men men, det blev nästan lite gulligt.

Onsdag

Onsdag idag. Det innebär plugg för mig. Har en hel del att göra eftersom att jag var ledig v. 6 när jag var på Kanarieöarna. Ska också kolla på debattprogram till svenskan. Någon som vet något bra program?

 Mamma ringde precis från jobbet och berättade att kläderna var på väg. Jag lääängtar!

Brun skinnväska.

image88
Jag vill ha en ny väska. Den här skulle inte vara fel. Den kommer från La Redoute och kostar 365 kr. 

Drömklänningen.

image86

En otroligt söt klänning jag inte skulle säga nej till. Matchas bäst med en vanlig vit t-shirt och vita tygskor.


Hjälp barnen i Afrika.

image87

Varje dag i skolan. Vi slänger mer än vad vi ätit. Det är hemskt. Och klagar på maten. Vi ska vara glada att vi ens får någon mat. Tänk på barnen i Afrika. De svälter ihjäl och här sitter vi och klagar på att maten är äcklig. Skärpning. Jag ska inte säga någonting för jag gör samma sak själv. Usch, jag skäms så himla mycket när jag tänker på det. Det finns nu ett sätt att hjälpa barnen att få mer mat. FN har skapat en sida som skänker 20 riskorn för varje engelskt ord du kan pricka in. Efter några minuter har du gett mat till en hel by. Hjälp till här du också.


Bloggdebatten på TV4.

Tror inte nån har missat bloggdebatten i Tv4 som var igår. Jag missade den tyvärr igår men jag har nu hittat klippet på internet. Kolla in det här du med.

Elin och jag.

Nu bär det av hem till Elin för att planera inför stockholm på torsdag. Ska bli jättekul.

Rosa klocka.

image85


För underbar för att vara sann.


Linne.

image84

Funderar på att köpa det här linnet när jag är i Stockholm på torsdag. Kostar bara 80 kr på H&M. Jag tänker mig det till svarta strumpbyxor och svarta tygskor. Det kan inte bli annat än underbart.

Vårkänslor.

image83

Idag är det vår. Ja, nu är det äntligen vår. Som jag har längtat. Jag skulle gärna inviga våren med de här söta kläderna. Puss på er.

Sidenband

image82

Jag säger bara en sak, WOW. Det här är ju hur fint som helst. Ett par svarta tygskor med sidenband som skosnören. När jag har köpt mina måstse jag byta till sidenband i dom. Ååååh, det är ju bara så gulligt.

Söta skor

image77

Söta skor från Vagabond.

Nytt utseende

Som ni kanske ser har bloggen fått ett nytt utseende. Det är ingen mindre än Elin (shopaholic4.blogg.se) som har fixat den. Du är bäst gumman och jag älskar dej.

Det tar sig

image75

Det går bara bättre och bättre för min blogg nu. Jämför bara det senaste veckan med resten. Det är ju hur kul som helst. Hoppas verkligen att det kommer fortsätta uppåt. Då skulle jag bli gladglad. Hoppas att ni gillar min blogg. Puss på er.

Little miss sunshine.

image74

Det här tröjan är något av det sötaste jag sett. Finns på
www.fredflare.com.

Armband

image72

En annan snygging på Betties galleria är det här armbandet. För 129 kr blir det ditt. Finns även i andra färger.


Bamboo

image70

Just nu drömmer jag om ett par Bamboo örhängen. Silver eller guld spelar ingen roll. Dom finns på Betties galleria och kostar 89 kr. Betties galleria bjuder på frakten. Tyvärr kan du inte beställa några just nu för dom är slut, men fler kommer snart in. Jag har iallafall bestämt mig, snart är dom mina.

Beställning på väg.

image62
       

Idag har jag beställt de här grejerna från Ellos. Allt det här kostade bara 367 kr. Inte illa för så mycket saker. Hade tänkt att beställa en grå tunika också men den fanns inte kvar i min storlek.

Tips: Passa på att beställa från Ellos nu för man får
40 % rabatt på den dyraste varan och en beige trenchcoat på köpet.

Smyckesträd

image61

Har ni som jag en låda full med smycken som bara trasslar ihop sig? Ett smart tips är då att införskaffa sig ett smyckesträd. Man sätter upp det på väggen och hänger på smyckena. Det är inte bara praktiskt, utan snyggt också. Det här kommer från www.bluebox.se och kostar 149 kr.


Rosa tygskor

image60

Åh, dom är ju så hysteriskt söta. Finns på Ellos och blir dina för 199 kr.

Vilken kofta?

Ska beställa två koftor på Ellos. Problemet är att jag inte vet vilken färg jag ska ta. Jag hade tänkt att ta den vita och ljus oranga först men sen blev jag osäker. Vad tycker ni är snyggast?

         
(Den längst till vänster är svart och den till höger marinblå om ni tycker de ser likadana ut)

Lista.

Lite onödig fakta om mig.

Namn: Emma
Vad drack du senast: Vatten
Vad gjorde du igår kväll: Pluggade engelska
Hur många hamstrar har du haft: Ingen
Kan du gå ner i spagat: Ja, om det är det när man har ett ben fram och ett bak.
Vad ska du göra i kväll:
 Typ inget. Ta det lugnt och njuta av att det är lov. Kolla på Ellos och se vad jag ska beställa.
Vad ska du göra i morgon: Konfa på förmiddagen men sen ska jag inte göra så mycket.
Senaste inköp: Min Britney Spears parfym tror jag
Senaste film: Oj, kommer inte ihåg.
Vad har du i ditt fönster: Blommor, ljus och gardiner.
Tycker du om att cykla: Jaa
Vem sov du över hos senast: Kommer inte ihåg :)
Vem sov över hos dig senast: Anna tror jag men jag kommer inte ihåg
Vem pussade du på senast: Elin <3333
Vad ska du göra nu: Typ sitta här vid datorn och kolla på Ellos.
Vad ska du göra sen: Sjunga singstar med familjen om jag orkar.
Vem träffade du sist: Min familj. och innan det Elin och Felicia <3
Vem skulle du vilja träffa nu: Mest Emilia. Men Elin också.
Sjunger du i duschen: Haha, ja ibland när jag känner för det.
Vem ringde dig senast: Anna
Vem ringde du senast: Mamma
Hur länge sov du inatt: Typ 8 timmar kanske
När ska du gå och lägga dig ikväll: Ingen aning
Vad gjorde du för tre timmar sen: Då.. Åt jag matr tror jag
Vad skulle du vilja göra nu: Åka till STockholm och shoppa med ELIN
Vänner du kan prata om allt med? Elin <33 Anna och Emilia!!
Person du kan lita på till 100%? Samma som ovan.
Har du badat i år? Jaa, men inte i Sverige.
Vad heter du just nu på msn: Typ nånting med Emma och älsklings elin. kommer faktiskt inte riktigt ihåg.
Hur många syskon: 1 syster och 2 låtsassyskon.
Kär i någon just nu? Nej, det tror jag inte.
Känner du någon som heter likadant som dig?
Ja
Morgontrött? Jadå
När är du född?:  21 juni
Var bor du?: Nyköping
Nuvarande hårfärg?: Ljusbrun
Riktiga hårfärg?: Brun
Ögonfärg?: Grön
Vad läser du för bok nu?: Ingen, läste precis ut Linas kvällsbok 2
Humör just nu?: Trött och shoppingsugen
Vad har du för parfym idag?: Britney Spears "Fantasy"
Vill du ha barn?: Ja, men inte nu. Om ett par år.
Hur stort är ditt rum?: Typ mittimellan
Har du tv/dator i ditt rum?: Tv, men inte dator.
Piercingar?: Öronen
Tatuering?: Nej
Hur många converse allstarskor äger du?: Inga
Brukar du vara osminkad i skolan?: Nejnej
Skostorlek : 37

Haha, nu vet ni det. Puss på er.

Skolavslutning.

Okej okej, jag vet att det är väldigt långt kvar dit. Men varenda år är jag alltid ute i sista sekunden med att fixa kläder till skolavslutningen. Alltid alltid får jag springa på stan helgen innan helt förtvivlad över att jag inte har någon aning om vad jag ska ha på mig. Förra året tänkte jag vara i god tid. Jag beställde en klänning från Ellos men när jag fick hem den såg den ut som ett nattlinne. Det var bara att kuta ut på stan o leta efter något annat. Men i år, då SKA jag vara ute i god tid. Därför tjuvbörjar jag lite nu. Jag har hittat de här gulliga kläderna på H&M. TIll de skulle jag ha en axelremsväska, antingen vit eller brun. Det skulle ju bara va såå fint tillsammans med bruna ben. För det måste jag ju ha fått tills dess.


image51

Sjalar i mängder.

Just nu finns det hur många snygga sjalar som helst på H&M.
Ta tillexempel en titt på de här godsakerna. Me like.

  

Hahaha, alla är svartvita! Har inte tänkt på det innan. <3

Godnatt sverige.

Hej på er.
Gud vad jag är trött. Har ganska ont nu efter tandläkarbesöket i eftermiddags. Ska gå och träna lite engelska glosor och efter det ska jag gå och lägga mig, tidigt för en gångs skull. Men ni får sova så gott. Puss på er <33

Vinn 3000 kr.

Ville bara tipsa om en tävling på http://www.dagensgratis.se. Där har man chansen att vinna antingen ett Nitento Wii eller håll i er nu.... 3000 kr i shoppingpengar. Tävlingen pågår till den 30 april. Det vore ju inte helt fel med 3000 kr till att shoppa sommarkläder.


Muffinsspegel.

image45
Jag är helt tokig i den här lilla muffinsen. Det är nämligen en fickspegel från Urban Outfitters. Den kostar £10.00 vilket är väl runt 125 om jag inte har fel.

I want.

Jag vill ha en Miu miu kjol. Tyvärr är den inte riktigt i min prisklass. Men, ooom jag skulle ha en skulle jag haft på mig den idag och matchat med det här. Hur gulligt som helst på Alla hjärtans dag.
image44

Red dream.

image43
Är inte den här kappan hur söt som helst. Den kommer från H&M och kostar 598 kr.

I like it.

image42
Otrooligt gulligt nagellack från H&M.
I like it.

Christina.

image41
Är det här verkligen samma person?


Allahjärtansdag.

Puss på er och glad alla hjärtans dag <33 Hoppas ni har haft en jättebra dag. Det har jag :) Elin bjöd alla tjejerna på kakor som hon hade bakat själv. Sååå gullig!! Tack gumman <33333333333 Var precis hos tandläkaren och drog ut två (!!) tänder så jag vet inte riktigt om jag kan gå på dansen idag. Vi får se. Puss puss

image40
Ungefär så här såg Elins kakor ut <3333

Pluggplugg.

Nu sitter jag här och pluggar igen. Känns som om jag gör det hela tiden. Hade fysikprov idag. Jag tror faktiskt att det gick bra. Började träna till det i måndags så jag var lite nervös att jag inte skulle kunna något, men det var inte så svårt. Nu håller jag på med ett arbete om ingen mindre en Avril Lavigne. Ganska kul faktiskt. Visste ni till exempel att hon har skrivit en låt till sin morfar när han dog? Så fint. Det ska jag göra när någon i min släkt gör, fast det finns bara ett litet problem. Jag kan inte skriva låtar! Men det är ju en helt annan sak ;)

Tandregleringen.

Idag har varit en riktigt dålig dag för mig. Jobbade hur dåligt som helst i skolan idag. JAg har prov om elektricitet imorn och jag har inte hunnit öva nånting. Vet inte varför det gick dåligt, det gick helt enkelt inte att jobba, jag bara satt där och, ja.. satt. Det var verkligen inte bra av mig. Måste skärpa till mig nu så det blir väl att plugga hela kvällen. Lite senare på dagen var det dags att gå till tandregleringen. Jag fick en sorts tandställning som är en plastbit som sitter bakom tänderna. Jag ska ha dne för att jag har väldigt stort överbett (ca. 8 mm) och biter därför bakom tänderna så de åker frammåt. Inte bra. Men nu har jag i alla fall den här tandställningen så jag hoppas den hjälper. Tyvärr kan jag inte prata så bra, kan varken säga s eller r, men det får jag stå ut med. Hoppas ni har haft en bra dag. Puss och kram :)

Rihanna?

Jag säger bara det, OJ! Jag såg knappt att det var Rihanna i början men jo, det är det. Hon har klippt av sig pagen och har numera kort hår. Men hon ångrar dig inte, tvärtom, hon älskar det. Vad tycker ni? Själv är jag inte så mycket för kort går, tycker hon passade bättre i lite längre. Men, huvudsaken är ju att hon trivs med det!
image39


Elin hjärta Emma.

image38
Forever, right babe?

Dagens vill ha.

Var tillbaka i skolan idag efter lovet. Var jätteroligt att träffa alla kompisarna igen, men förrutom det var det PISS. Jag har hur mycket som helst att göra den här veckan, men jag hoppas att det går bra ändå. Efter skolan var jag på stan med Elin. Det var mysigt som vanligt. Provade massor med kläder, bla. den randiga tröjan här under. Det kommer bli hur snyggt som helst i vår med vita tygskor och svarta strumpbyxor. It's got to be mine!

image37


Fynd.

Hejsan :)

Måste ju ta och berätta vad jag köpte på Kanarieöarna. Jag köpte den här superfina ljusrosa sjalen för ca. 30 kr. Hur bra som helst och så är den ju riktigt snygg. Köpte också en i grön, men den är i tvätten så
jag kan inte visa.


image36
Min sjal

Jag köpte också 4 par örhängen (varav ett par fejk chanel - hur snygga som helst), Fantasy parfymen (förra inlägget), ett par shorts till cheerleadingen, solglasögon och en present till Elin. Allt gick för ca. 400 kr,
helt sjukt. Puss o kram



Fantasy.

Mitt absolut bästa köp på Kanarieöarna är Britney Spears parfym Fantasy som jag gått och suktat efter länge. Där nere var den väldigt billig, 150 kr för 30 ml istället för 315 kr. Vilket kap. Ett stort plus för den underbara flaskan och förpackningen med supergullig rosett.
Jag säger bara en sak, gimme more.

image34

HEJ.

Hej allihopa.
Nu är jag tillbaka igen efter en UNDERBAR vecka på Gran Canaria. Vi har haft det hur mysigt som helst med mycket sol, bad (Tyvärr inget bad för min del...) och framför allt mycket mat. Hotellet vi bodde på hade universums största buffe, helt fantastisk. När vi kom till hotellet blev jag helt till mig när jag såg att det låg 30 meter från ett stort köpcenter. Tyvärr fanns bara två affärer för det var inte riktigt färdigbyggt. Men men, så är det. Förrutom shoppingcentret fanns det en hel del affärer inne i staden och en enorm marknad på fredagen. Där inhandlades mycket fina saker (Visar dom i ett senare inlägg). Hoppas ni har haft det bra här i kalla Sverige, för jag har iallafall haft det hur bra som helst. <3


428703-33
En del av vårat hotell :)

Hejdå.

Äääääääääntligen åker jag. Flyget går idag kl. 16.00 till Gran Canaria. Ska bli hur skönt som helst att komma ifrån det här hemska vädret. Så nu blir det ingen uppdatering på bloggen på ett tag. Kommer hem om precis en vecka. Ni får ha det så bra. Puss puss

ELIN, KOMMER SAKNA DIG <333333333

image30
Vårat hotell Cordial Mogan Playa.

Fan.

Den vita tunikan jag hade tänkt att beställa från H&M finns inte kvar längre...
Åååååh, den som var så perfekt. Men men, det kan inte hjälpas. Jag får trösta mig med att jag kan köpa mer iStockholm då, och det är ju brabrabra.

Jeans.

Är inte de här jeansen från Topshop fina? Tyvärr lite för slitna, men man vet ju aldrig hur de ser ut i verkligheten. Kanske de blir mina när det bär av till Stockholm.

image28
Ca. 520 kr från Topshop

Hi.

Jag är helt kär i det här otroligt fina halsbandet.
Den lyckliga ägaren är
Elinkan. Jag måste fixa ett eget :)

image27

Imorn.

Imorn, imorn, imorn - Det är allt jag kan tänka på just nu! Vi åker nämnligen till Gran Canaria imorn. Ska bli hur kul som helst! Då skulle det inte vara fel med den här underbara resväskan.

image25

Elin.

Grattisa på 15-årsdagen älskling. Hoppas du får det så bra. Älskar dig. <33333333

image26

RSS 2.0