Back to school

Idag var det tillbaka till skolan som gällde. Jag hade mer än gärna stannat kvar hemma och solat idag. Nu ska jag ta och plugga lite och kanske baka chokladbollar. Har varit sugen på det i över en vecka nu så det är på tiden att jag tar och bakar några.
 
Puss!


Kommentarer
Postat av: Linnruby&Millan

Svar: Tack, sötis! :)

2008-05-26 @ 16:18:06
URL: http://linnruby.blogg.se/
Postat av: Ida Frank

I min blogg säljer jag lite kläder, vill du se alla kläderna samlade som jag sålt och har till salu så finns det en kategori som heter (KLÄDER?). Jag har sålt en del men har även JUST NU en supersöt jeanstunika till salu för endast 140kr. Den är söt och i superbra skick. Även en blus som kostat runt tusenlappen som nu är till salu för 150kr. Nästan varje dag lägger jag upp en ny sak som jag vill bli av med, som kan bli din. Det är allt från smycken till jeans till skor, till klänningar, tröjor osv.. Håll utkik vet jag. Hittar du inte något idag hittar du kanske något om några dagar? Vem vet. Finns på msn [email protected] om du hittat något så kan du adda eller bara kommentera bilden på min blogg. www.ifrank.blogg.se



KRAM!!

2008-05-26 @ 16:25:18
URL: http://ifrank.blogg.se/
Postat av: SOLIN

SV: hehe tack så mycket! :) Men du, annars kan du snacka med julia (http://julialundqvist.blogg.se) hon gör jättefina designer! ha en underbar dag! =)

2008-05-26 @ 16:30:54
URL: http://ssolin.blogg.se/
Postat av: Gustav

Absolut =)

2008-05-26 @ 17:08:56
URL: http://baloo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0